Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Najstnika posnela zastrašujoče streljanje

Los angeles You tube
Policija v Los Angelesu je ubila moškega, ki je želel napasti policiste z železno palico na parkirišču restavracije. Streljanje, v katerem je bilo izstreljenih 10 nabojev, sta z mobilnim telefonom posnela najstnika.

Ko je moški policista želel napasti s palico, je drugi policist vanj izstrelil pet nabojev. Potem ko je ustreljeni padel na tla in se zvijal od bolečin, je tretji policist vanj izstrelil še pet nabojev. Poškodovanega so odpeljali v bolnišnico, kjer je zaradi hudih poškodb umrl.

Preden je na spletu zaokrožil posnetek, ki sta ga posnela najstnika, so policisti trdili, da je moški enega izmed policistov napadel s palico, a se je izkazalo, da to ni bilo res.

Identiteta ubitega moškega še ni znana, prav tako policija še ni objavila imena policistov, ki so streljali na pokojnega.

Komentarjev 4
  • Neja35 18:00 15.april 2012.

    Mislim, da je policaj bil preveč impulziven...samo dam roko v ognenj, da tip s palico je že koga spravil v bolnico.En BANDIT manj!

  • Maxximus 18:52 24.februar 2012.

    Ja, in po vaše bi se policista mogla izpostavit za ceno lastnih življenj (zaradi enga takega psihota) in se ga kaj...? Fizično lotit??? Na posnetku se lepo vidi, da se je obrnil in svojo namero nedvoumno izkazal, da bo napadel. ...prikaži več Tako pa je dobil kar je iskal in basta! Mogoče res kaki šus preveč...:) Drgač pa vam pravim...poznavanje prava škoduje! Mogoče veste kakšna pooblastila imajo policisti v ZDA? Pojmaaaaaaa nimate in zato lepo tiho! Tudi pri nas bi policist v podobni situaciji lahko ravnal popolnoma enako! Ampak ne...pri nas se gre, da BAD GUYSI živijo in terorizirajo dalje...

  • David Kraner 14:39 26.januar 2012.

    sramota za ameriško policijo da ni taoj 3eh policistov suspendirali in objavili njihovih imen... amerika PONOSNA država pa kaj še.. pol pa vidiš ko v cloveka za brezveze izstrelijo 10 nabojev namesto enga s katerim bi ga le onesposobli za napad =) sramota