Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Najmanj 12 otroških žrtev pedofila

Novogoriški pedofil naj bi se spravil na najmanj dvanajst otrok. Žurnal24 main
Novogoriški kriminalisti so zaradi utemeljenega suma storitve 27 spolnih napadov na otroke pred sodnika privedli 36-letnega moškega, za katerega je sodnik odredil pripor.

Kriminalisti Policijske uprave Nova Gorica so julija prejeli prijavo, da je 36-letni moški iz okolice Nove Gorice spolno napadel osebo, mlajšo od 15 let. Omenjeni moški naj bi storil tudi kaznivo dejanje prikazovanja, izdelovanja, posedovanja in posredovanja pornografskega gradiva. Kriminalisti so osumljencu odvzeli prostost in pri njem opravili hišno preiskavo. Dne 17. julija so ga zaradi utemeljenega suma storitve 27 kaznivih dejanj privedli pred dežurnega preiskovalnega sodnika, ki je zanj odredil pripor.

Kriminalisti so po prijetju nadaljevali z zbiranjem obvestil in ugotovili, da je 36-letnik oškodoval še več oseb, zato so 1. avgusta podali poročilo v dopolnitev kazenske ovadbe za novo utemeljena kazniva dejanja pristojnemu okrožnemu državnemu tožilstvu.

Dosedanja preiskava je pokazala, da obstaja utemeljeni sum, da je 36-letnik storil skupno najmanj 34 kaznivih dejanj nad najmanj 12 otroki, starimi manj kot 15 let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.