Slovenija > Črna kronika
1771 ogledov

Divjal po avtocesti, takšen spominček bo dobil

merjenje hitrosti PU Kranj
Gorenjski policisti so pričeli ustavljati vozilo, a je voznik s pospešeno hitrostjo vožnjo nadaljeval.

Radovljiški policisti so v sredo okoli 20.30 na območju Begunj na Gorenjskem z modrimi lučmi in sireno pričeli ustavljati vozilo znamke BMW, ki pa na znake policistov ni ustavil. Voznik je s pospešeno hitrostjo vožnjo nadaljeval.

Policisti so 34-letnega voznika v nadaljevanju izsledili. Ker se je izkazalo, da ni imel vozniškega dovoljenja za "B" kategorijo, so mu avbtomobil tudi zasegli.

Policisti bodo obdolžilni predlog dali v postopek pristojnemu okrajnemu sodišču. Policisti nadaljujejo z zbiranje obvestil tudi v smeri suma storitve kaznivega dejanja iz poglavja kaznivih dejanj zoper varnost javnega prometa.

Test je bil pozitiven

Škofjeloški policisti so v sredo nekaj pred 22. uro obravnavali 25-letnega voznika, pri katerem je hitri test pokazal pozitiven rezultat na prepovedano drogo konopljo. Voznik je odrejeni strokovni pregled na prepovedano drogo odklonil. Policisti so mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in začasno odvzeli vozniško dovoljenje. Pristojnemu okrajnemu sodišču bodo policisti podali obdolžilni predlog.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so mu odvzeli vozniško dovoljenje

Škofjeloški policisti so danes ponoči nekaj čez 1. uro obravnavali 28-letnega voznika, ki je vozil avtomobil pod vplivom alkohola (0,83 mg/l). Policisti so mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje.

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 4
  • Marko020 21:03 19.september 2024.

    24 ur tv ni nora ima pa samo poročila na pop tv......

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 15:07 19.september 2024.

    He,he..190 km/h....to je potovalna hitrost na tempomatu...

  • Avatar Jašna53
    Jašna53 12:04 19.september 2024.

    Nisem vedel, da je v Begunjah avtocesta???