Magazin > VIP
3185 ogledov

Zvezdnika serije Alf mrtvega našli v avtu, dočakal je le 46 let

benji gregory, alf Profimedia
Umrl je 13. junija.

Benji Gregory, otroška zvezda serije Alf, je umrl pri 46. letu. Tragično novico je za TMZ razkrila njegova sestra Rebecca, ki je povedala, da so njenega brata 13. junija našli mrtvega v avtu na parkirišču banke Chase Bank v Peori v Arizoni. Vzrok za Benjijevo smrt še preiskujejo.

Rebecca je razkrila tudi, da je Benji trpel za depresijo, bipolarno motnjo in motnjo spanja, zaradi katere je bil lahko buden tudi več dni skupaj. 12. junija naj bi se s svojim psom Hansom odpravil na banko, v avtu zaspal in tam umrl zaradi vročinskega vala, ki je takrat napadel Arizono. 

Benji je zaslovel z vlogo Briana Tannerja v 101. epizodi serije Alf, ki se je predvajala od leta 1986 do 1990. Po seriji Alf je utonil v pozabo, saj vidnejših vlog ni več dobil. Leta 2003 se je prijavil v mornarico in bil dve leti kasneje iz nje častno odpuščen iz zdravstvenih razlogov. Izobraževal se je v meteorologiji in oceanografiji. 

Leta 2006 se je poročil z ženo Sarah in ali sta bila še vedno skupaj v času njegove smrti, ni znano.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice