Magazin > VIP
16534 ogledov

Zvezde plešejo: 67-letna Ivica se za las ne bi vrnila domov

Ivica Vergan POP TV
Pevka Ivica Vergan je neustrašna.

Ivica Vergan, narodnozabavna pevka, ki jo je širna Slovenija spoznala v šovu Zvezde plesejo, se vsako leto na lastno pest odpravi na drug konec sveta. Letos je bila to Tasmanija, kjer je Ivica najela avto in povsem sama v dvanajstih dneh raziskala to avstralsko pokrajino, ki je velika za tri Slovenije. Zanimivo je tudo to, da Ivica govori "tarzansko" angleščino, kot pravi sama, a zaenkrat se je se povsod lepo sporazumela, saj pravi, da so ljudje povsod prijazni, če jih le prijazno ogovoriš.

Na tokratnem potovanju je najno največji vris naredila kmetija, na kateri vsi živijo v sožitju in vsak ve, kaj je njegovo delo, tako starejši kot otroci. "Živijo iz rok v usta, v harmoniji, povezanosti, sodelovanju in popolnoma kompatibilni. Česa takega v življenju še nisem doživela, kot da bi zavrtel čas nazaj, ko smo ljudje se spoštovali in si vzeli čas drug za drugega," je povedala še polna vtisov.

Natalija Gros Magazin Natalija Gros v šovu spoznala novo ljubezen

Sicer pa je Ivica v Dubaju skoraj zgrešila letalo za domov. "Medtem ko sem v Dubaju čakala letalo za domov, so zamenjali izhod, tako sem bila povsem presenečena, ko sem prišla na vrata in tam ni bilo nikogar. Nato mi je prijazna hostesa napotila v pravo smer in vse se je dobro izšlo," je zaupala Ivica, ki je sama prepotovala že dobršen del sveta, od Amerike, Kube, Škotske, pa tudi v Avstrailiji je bila že pred tem. Pravi, da se je treba odklopiti, da se najdeš, poglobiš sam vase in da ne pregoriš.

Komentarjev 3
  • Dusan Kokalj 15:24 26.avgust 2018.

    Za tak butast naslov pa ni treba da si novinar.

  • Janez_53 08:35 26.avgust 2018.

    Ana H.F., a bejž'te no!!! Da se nekdo "za las ne vrne domov"!!! To pa je novica! Verjetno boste za takšno novico dobili Pulitzerjevo nagrado!

Sorodne novice