Magazin > VIP
12021 ogledov

Vroče fotografije Nike Urbas: Tako se je odzvala na zapise Slovencev

zvezde plešejo Anže Petkovšek
Članek je bil kar nekaj dni med najbolj branimi.

"Ti si kot en žvečilni gumi, ki ga kar žvečiš in žvečiš, pa nikoli ne izgubi barve in okusa," je komentar, ki ga je namenila Rebeki Dremelj, medtem ko je Natalijo Gros primerjala s kremšnito: "Sta kot blejska kremšnita z rastlinsko smetano." A navihanih prispodob in komentarjev, ki Niki Urbas Ambrožič letijo kot iz rokava, je v šovu Zvezde plešejo še nešteto, oboževalci pa so jih že v lanski sezoni poimenovali kar nikizmi. "To kar leti iz mene. Stvar moram videti, potem mi mora biti zanimiva, kar mi vsaka točka vsekakor je, in tako dobim navdih. Dober navdih hitro pride, če si zmotiviran," o skrivnosti nizanja nikizmov pove Urbasova. 

Nika Urbas Magazin Nika Urbas o tem, kaj je najlepše v njenem zakonu

Sicer pa Nika to sezono svojih oboževalcev ni navdušila le s svojim glasom, temveč tudi stasom. Novička, kako je videti v kopalkah, je bila namreč kar nekaj dni med najbolj branimi. "Jaz sem pozitivno presenečena nad tem, da so Slovenci pozitivno presenečeni nad mano v kopalkah. To je lahko samo dobro znamenje. Ampak na dopustu v tako vročem kraju kot je Ibiza, si težko v čem drugem kot v kopalkah," pravi Nika. Se tudi to poletje lahko veselimo kakšne vroče fotografije? "Sedaj sem pod takim pritiskom, da nič ne obljubim, odvisno  od moje diete in telovadbe, ki je zadnje čase na psu."

Nika Urbas Magazin Tako je Nika Urbas Ambrožič videti v kopalkah
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice