Magazin > VIP
50874 ogledov

Znana Slovenka z dober mesec staro dojenčico na potovanje, prišlo je do zapletov

Katarina Benček Instagram
Družinica se je kmalu po rojstvu hčerke odpravila na prvo potovanje.

Podjetnica, pisateljica in spletna vplivnica Katarina Benček je konec avgusta prvič postala mamica. 

Njena nosečnost je bila polna preizkušenj. Že to, da ji je uspelo zanositi, je bil čudež, saj napovedi ginekologinje niso bile rožnate. V aprilu ji je zdravnica odredila prisilni počitek zaradi prekratkega materničnega vratu. Kasneje se je stanje stabiliziralo, a junija so se začele nove težave. 

Katarina se je namreč bala, da jo je zadela možganska kap: "V soboto sem imela nenavadno situacijo. Poskušam brati, pa mi ne gre, približujem, a ne vem, kaj berem. Se grem malo spočit, pa me kliče Marko in nisem dobro vedela, kje sem, ali sem v spalnici. Nisem se mogla spomniti imen določenih ljudi, v glavnem, ustrašila sem se, da me je zadela možganska kap.” Po pregledu na urgenci so ugotovili, da gre za migrensko avro. Avra je skupek nevroloških motenj, kot so motnje vida, motnje govora, vrtoglavica in druge motnje.

Na srečo se je vse dobro izteklo in Katarina je 26. avgusta sporočila, da je rodila zdravo deklico. Ker pa sta Katarina in njen Marko, ki sta se Sloveniji prikupila v resničnostnem šovu Super par, znana kot strastna popotnika, ju rojstvo hčerke ni ustavilo pred novimi dogodivščinami.

Tako je Katarina z novorojenko rojstni dan, 19. septembra, praznovala v hrvaški Istri, kjer sta z Markom nedavno zgradila vilo s pogledom na Brione.

Prejšnji teden pa se je družinica odpravila že na čisto pravo potovanje, in sicer z avtodomom. S trajektom so odpotovali na sončno Sardinijo. In to ne le z dojenčico, s sabo so vzeli še dva kužka. Da za tako potovanje potrebuješ veliko mero potrpljenja, je priznala tudi Katarina, ko je svojega Marka na plaži posnela, kako "tovori" vso opremo za dojenčke.

Katarina Benček | Avtor: Instagram Instagram

Poleg tega pa so jim je ponagajalo tudi to, da je veliko kampov sredi oktobra ne obratuje več, zato so ostali pred zaprtimi vrati kampa, ki so si ga izbrali. A ker sta Katarina in Marko izkušena popotnika, sta hitro poiskala drugo možnost in družinica se je nastanila na prelepem kmečkem turizmu v zaledju otoka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Pavlovic (@m4rkop)

Komentarjev 12
  • Pierre 16:13 14.oktober 2024.

    Kokoš očitno ni preverila kam gredo, če je kamp odprt???

  • Kojak 14:59 14.oktober 2024.

    Če v glavi nimaš možganov te tudi ne more doleteti možganska kap.

  • atamama 13:08 14.oktober 2024.

    Tale Katarina je do sedaj živela v ilegali ali kje, če je moja soseda ne pozna. Drugače pa je ta članek kar prijava na CSD zaradi interesa otroka, izdajanje njegovih podatkov s strani staršev-skrbnikov v namen promocije.... Upam da se ...prikaži več bodo zganili na CSD-ju.... če niso slučajno na usposabljanju kako z migranti ravnati v rokavicah.... pa jim časa zmanjka za ''resne'' zadeve....

Sorodne novice