Magazin > VIP
4510 ogledov

Grdo zafrknili Katarino Benček, zato njena vila še ni končana

Katarina Benček instagram
Situacija, s katero se zlahka poistovetijo vsi, ki so že kdaj gradili.

Ni skrivnost, da je Katarina Benček marca 2022 svoj denar vložila v nakup zemlje in gradnjo vile v hrvaški Istri, ki se ponaša z razgledom na Brione in bazenom. Lepotica, ki je pred kratkim rodila, je na Instagramu večkrat potožila, da je gradnja vile zahtevna, lansko poletje ji je ponagajal celo sosed, ko ji je zaprl vodo. 

Katarina in Marko, ki smo ju vzljubili v resničnostnem šovu Super par, sta svoje sledilce redno obveščala o poteku gradnje, ki pa se še ni povsem zaključila. Katarina je na Instagramu namreč razkrila neprijeto izkušnjo z mizarjem in verjetno se s podobno situacijo lahko poistovetijo vsi, ki so kdaj gradili ali obnavljali nepremičnino. "Žal naju je mizar nategnil ali kako naj rečem. Kopalnice še niso … Od aprila sva poslušala, naslednji teden oziroma, da imajo to hitro narejeno, na koncu pa se ni več oglasil. In zdaj iščeva novega mizarja. Bolj razočarana sem nad sabo, da sem ga tako narobe ocenila in zaupala, da bo res naredil," je Katarina razkrila na Instagramu. 

Kljub temu da vila še ni povsem končana, pa je par že razkril kuhinjo, bazen in spalnice. Kako luksuzno kuhinjo ima vila, si lahko ogledate TUKAJ

Benček, ki je že od nakupa dalje govorila, da bo vilo oddajala, je pred časom razkrila, da vila lahko sprejme od šest do osem oseb. Cena, ki bo odvisna od samega termina najema, bo v času sezone nekje 80 evrov na noč na osebo, kar znese pet do osem tisočakov na teden. Ta luksuzna nepremičnina ima v notranjosti štiri spalnice in štiri kopalnice, prostorno kuhinjo in dnevno sobo. Prve goste si je par želel sprejeti že to poletje, a se je opremljanje vile zaradi zgoraj opisane situacije, žal zavleklo. Kot je Katarina povedala že pred rojstvom hčerke, bo mlada družinica veliko časa preživela v Istri, saj tem živijo tudi Katarinini starši, ki ji bodo seveda z veseljem pomagali pri skrbi za dojenčico. 

Komentarjev 6
  • www 08:59 20.september 2024.

    verjetno ni plačala

  • 4krogci 07:29 20.september 2024.

    Vila? Ta dva oblecena ladijska kontejnerja? In glede na to da je kuhinjo kupla v Dipotu, zakaj nebi zmogla tam uzet se kopalniske omarice???

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 07:28 20.september 2024.

    ""Žal naju je mizar nategnil ali kako naj rečem." .......Dvomim, da je bil mizar "nove sorte" in je nategnil oba, zato bi bilo bolje da govori v prvi osebi..

Sorodne novice