Magazin > VIP
26668 ogledov

Po koncu zveze znana Slovenka objavlja eno vročo fotografijo za drugo

nika zorjan Instagram
Naša pevka uživa na morju.

Njenim oboževalcem se je ob pogledu na to fotografijo zvrtelo. Temu pritrjujejo tudi komentarji pod najnovejšo objavo naše pevke Nike Zorjan, ki se je soncu nastavila v črtastih kopalkah in ob tem pokazala svojo lepo oblikovano zadnjico. Lepotica, katere levi bok krasi velik tattoo, je s klobukom na glavi zasanjano gledala nekam v daljavo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Zorjan (@nikazorjan)

Nika nam je zaupala, da poletja že od svojega 7. leta starosti preživlja na priljubljenem hrvaškem otoku Rabu. “Tam imam tudi kolegice. Rab mi je kot drugi dom in tu so se zgodili najlepši spomini,” je razkrila pevka in v smehu dodala, da je najhujše, kar se ji pogosto zgodi na dopustu, to, da nekaj pozabi doma, saj pakira vedno zadnji dan. 

Prekmurka se je na težko pričakovani dopust odpravila po izidu njene nove sklade V postelji, katere besedilo je zelo čutno. Pevka se je namreč odločila, da bo odslej pisala besedila z globljim sporočilom: “Skladbo sem napisala v obdobju, ko sem začela intenzivno delati na sebi. Rekla sem si, da imam toliko izkušenj na ljubezenskem področju oziroma v odnosih, da je že čas, da jih v besedilih predstavim kot življenjske in resnične, ne v celofan zavite situacije. Čeprav se marsikdaj to ne zdi najboljša izbira in imamo občutek, da bomo zaradi tega občutili posledice, sem prepričana v eno: vedno bom raje poslušala srce kot razum!”

Videospot za pesem je Zorjanova posnela na Maldivih, kamor se je odpravila s svojo sestro in z Nikom Karom, ki ima podjetje, ki se ukvarja s snemanjem in montažo videoposnetkov. Da sta z Nikom samo prijatelja, je za Žurnal24 razkril Nikin producent Raay, saj Nika glede ljubezenskega življenja ostaja skrivnostna. Pred kratkim se je sicer govorilo, da je končala zvezo z Rokom Piletičem, a pevca govoric, da sta par, nista nikoli komentirala …

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 12
  • marko645 20:51 11.julij 2024.

    vsi ste kreteni z neumnimi komentarji...Ženska je lepa,postavna in rada pokaže lepe slike.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 18:44 10.julij 2024.

    Znana ali neznana Slovenka ;), ki se mora kazati v kopalkah, ker je lačna pozornosti in komentarjev ala kok si huda, najbolj potrebuje dobrega psihologa.

  • Palson 16:46 10.julij 2024.

    Zoprna.