Magazin > VIP
49904 ogledov

Nina Radi (Sanjski moški) gola hodila pred gosti hotela

Nina Radi instagram
To se ji je zgodilo.

Simpatično Nino Radi smo spoznali v šovih Sanjski moški in Kmetija. Lepotica, ki je gledalce očarala s svojo preprostostjo in prisrčnostjo, je pred nekaj tedni obiskala rajske Maldive. Tam je bila očarana nad čistim morjem, čudovitimi plažami, odlično hrano in nad zelo prijaznimi ljudmi. Nina nam je zaupala, kam še letos potuje in kaj se ji je zgodilo na enem izmed oddihov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓡𝓪𝓭𝓲 •𝓜𝓲š𝓴𝓪• (@nina.radi)

“Letos bom nekajkrat obiskala slovensko in hrvaško obalo, septembra pa grem na športno tekmovanje v Bolgarijo. Konec leta bom najbrž potovala v tople kraje, nisem še čisto odločena, kam. Izbiram med Zanzibarjem, Sejšeli, Tajsko ali Balijem,” je o svojih načrtih povedala Radijeva.

Na enem izmed dopustov je Nina doživela smešno prigodo - v jutranjih urah se je zaprla na hodnik, saj je zamešala vhodna vrata z vrati za kopalnico. “Raje ne omenim, da spim gola. Ni mi preostalo drugega, kot da sem se po novo kartico odpravila do recepcije, do katere je pot vodila mimo jedilnice, kjer so gostje zajtrkovali,” je hudomušno razkrila Štajerka, ki na dopustih ‘ne zna biti dolgo pri miru’, temveč raje pohajkuje in raziskuje okolico. Zato se njeni prijatelji radi pošalijo, da bi si namesto metulja, ki je simbol svobode in novega rojstva, lahko raje dala vtetovirati goloba, ki je simbol miru, zato da bi bila dlje časa na miru. 

Nini, ki je pred kratkim praznovala 35. rojstni dan, je sicer najlepše doma. “Če bi kljub temu izbirala svojo najljubšo destinacijo, bi izbrala Južno Korejo in Tokio. To je tako barvit, razvit in drugačen svet od našega, da sem ga preprosto vzljubila,” je dodala.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • sam1 17:26 09.julij 2024.

    Nina radi(dela) in verjetno se tega dobesedno drži in vsak ima svoj način za zaslužek......

  • jan631 12:58 09.julij 2024.

    In od česa živi ta smet?

  • 4krogci 08:54 09.julij 2024.

    Sej to da je gola pred “gosti” pac ni neka velika skrivnost vec pri njej no. Besedo gost pa naj si vsak sam “prevede”!