Magazin > VIP
14434 ogledov

Ostudno: Slavno pevko med nastopom snemal pod krilom, tako je odreagirala

Shakira instagram
Tudi to je mogoče.

Minuli vikend se je pevki Shakiri v nočnem klubu v Miamiju na Floridi zgodilo nekaj nepredstavljivega: neznani moški jo je s telefonom snemal pod njeno obleko. Shakira je pred tem sproščeno migala z boki in pela svojo novo pesem Soltera na odru, ki je bil dvignjen od preostalega občinstva.

V naslednjem trenutku je opazila, kako jo moški s telefonom snema pod obleko. Najprej ni vedela, kako bi reagirala, s prstom mu je nakazala, naj tega ne dela. Moški očitno ni nehal, zato je pevka ogorčeno zapustila oder. 

Posnetek je sprožil val zgroženosti na družbenih omrežjih, številni so komentirali, da bi moral biti moški aretiran zaradi spolnega nadlegovanja. “Shakira je imela prav, da je zapustila oder. Nihče ne bi smel biti deležen takšnega nespoštovanja do nekoga, ki na odru izvaja svojo pesem in se trudi. Ljudje se morajo naučiti osnovnega bontona,” se je glasil eden od komentarjev. 

Shakira je naslovnice polnila leta 2022, ko je naznanila, da se ločuje od dolgoletnega partnerja Gerarda Piqueja. Letos julija je v podkastu voditelju Jimmyju Fallonu povedala, da jo je mož vlekel navzdol, saj zaradi njega ni imela časa, da bi ustvarjala glasbo. Gerard ji je bil nezvest in po ločitvi je trpela čustvene in fizične bolečine. Letos  marca je po sedmih letih ustvarila nov album z naslovom Woman Don’t Cry No More, kar morda kaže na to, da je pevka po začetnem šoku že prišla k sebi. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • andrija 04:32 19.september 2024.

    s telefonom je bil daleč od njene p...e.

  • primoz6 20:35 18.september 2024.

    Minič ma, trese ritko in boke, pa noče fotka. Ah Shakira, razočarala si me. Če si huda ppička, to pokaži , ne pa nekaj polovičarsko.. Nikjer ne vidim, da bi ji mobitel oz. kamero dal kdo pod krilo. Itak se ne vidi nič.

  • manja53 20:20 18.september 2024.

    Ne, naslednjič naj budale, kot npr. sandi76 in pierre ne pustiti bliže ženskam kot na 2 km. Tadva sta za koze ..taki rašplci to delajo, slikajo, kajti v živo??!! pa nimajo šanse..