Magazin > VIP
714 ogledov

Manekenka pri 22 letih končala kariero, rekli so ji, da ni dovolj lepa

Aoki Lee Simons Instagram
Hčerka znane manekenke za modno industrijo naj ne bi bila dovolj lepa …

Manekenka Aoki Lee Simons želi pri 22 letih opustiti manekenstvo in končati kariero, potem ko so jo že večkrat zavrnili, ker naj ne bi bila dovolj lepa. "Mislim, da bom verjetno kmalu končala z manekenstvom," je povedala.

Aoki je hči Kimore Lee Simons, modne oblikovalke in nekdanje manekenke, vendar njeni hčerki ni uspelo doseči mamine bleščeče kariere. "Težko je iti nekam, kjer ti vedno znova govorijo, da nisi dovolj lepa, to je težka industrija," je Aoki zapisala v izpovedi na Instagramu. 

Kot pravi, se tudi sama zaveda, da je ob tako uspešni mami zelo težko graditi kariero, jasno pa ji je tudi, da ji nikoli ne bo podobna. A nam se zdi Aoki prava lepotica, tudi, če ni podobna svoji mami. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AOKI (@aokileesimmons)

"Vse se zdi kot ena velika, debela primerjava. V redu, nisem tako dobera razumem. Moja mama bo vedno veliko boljši model od mene. Ampak ta primerjava je včasih preprosto moteča," je razkrila.

Aoki opaža, da je njena mama, ki se je začela ukvarjati z manekenstvom kot najstnica, že takrat pojavljala na naslovnici Voguea in Elle ter hodila po modnih pistah za Valentino in Fendi, kar njej še vedno ni uspelo. 

22 letna manekenka se bo tako vrnila na univerzo Harvard, kjer je v preteklosti že študirala mednarodne odnose. Kariero si namreč želi nadaljevati v vladni službi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AOKI (@aokileesimmons)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice