Magazin > VIP
6573 ogledov

Kmetija: Opa, ste videli Frankovega postavnega brata?

franko bajc
1/5
POP TV
Tekmovalca Kmetije, Franka, sta obiskala oče in brat.

Pretekli teden je iz šova izpadla Zdenka, ki je prekršila svojo obljubo Anni. Za glavo družine je namreč postavila Franka in Anna je zaradi izdaje več kot očitno izgubila vso voljo. "Ne čutim nič,“ je izjavila in dodala, da tako otopela še ni bila nikoli.

Zdenka Urbanc Zdenka iz Kmetije Magazin Kmetija: Zdenka priznala, da je to naredila namenoma

Franko je moral določiti deklo in hlapca in odločil se je za dva močna kandidata – Aneto in Denisa. Slednji mu je to kar malo zameril, četudi bi moralo biti sedaj že vsem jasno, da se šov približuje koncu in da se sedaj vsak bori zase.

Po tej odločitvi pa je Franko dobil presenečenje, ki ga je bil zelo vesel. Na posestvu sta ga namreč obiskala oče in brat Nik, ki je moral v hlevu poprijeti za delo. Franko mu je namreč naročil, naj Aneti pomaga pri molži, kar je z veseljem tudi storil. Frankov oče je bil z delom slavnega sina zelo zadovoljen. Pošalil se je celo, da predvideva, da bo Franko odslej doma vse postoril sam.
Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.