Magazin > VIP
8829 ogledov

Miha Kavčič: Zato se ga moški izogibajo

Miha Kavčič POP TV
Resničnostni zvezdnik sreče v ljubezni nima že devet let. To je razlog.

Miha Kavčič, resničnostni povratnik, ki se je šova Kmetija udeležil že drugič, pravi, da v Sloveniji ljubezni ne najde in da je tudi to velik razlog, da si tako močno želi selitve v tujino. "Pri nas v Sloveniji biti odkrit gej gejem ravno ne diši. Po drugi strani pa nosim visoke pete in se ličim, kar gejem, ki si želijo možatega moškega, ni pogodu. Ne razumejo pa, da je to moja odrska podoba in da pet v zasebnem življenu nikoli ne nosim. To je le dejanje, ki ga izvajam na odru," nam je zaupal Miha, ki pa pri tridesetih še ni izgubil upanja.

miha kavčič Magazin Iskreno o težavah: Miha Kavčič iz Kmetije mora jemati zdravila

"V New Yorku, Dunaju, Zagrebu mi dajo ljudje več možnosti. Lažje greš na zmenek, lažje najdeš simpatijo, razlika je očitna. Zavedam se, da je to težava, ki jo ima le Slovenija. Ni, da bi bil jaz res čuden. Žal je slovenska populacija LGBT še vedno tako zaprta, da ne dopušča takih značajev kot sem jaz. Nekako se jim zdi, da to ne spada zraven," je prepričan Kavčič, zato spomladi načrtuje selitev v tujino. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice