Magazin > VIP
11348 ogledov

Iskrena Magnificova žena priznala, da ji pomaga džojnt

Magnifico mediaspeed
Brez sprenevedanja spregovorila o bolezni, za katero je zbolela, ko ji je bilo rosnih 30 let.

O svojem življenju z multiplo sklerozo je za oddajo Tednik spregovorila pesnica in pisateljica Barbara Pešut. Ko je pred 30 leti izvedela za diagnozo, je ni želela sprejeti in še zdaj je ni povsem sprejela. Med drugim je priznala tudi, da se boji smrti. "Mulitpla, skleroza multipleks, marš v pizd* materno," je zapisala v eni izmed svojih knjig. Po tem, ko je zbolela in jo roke in noge niso več ubogale, se je namreč odločila, da bo pisala in to počne še danes. Je avtorica številnih knjih, pesniških zbirk, avtorica skladb, tudi hita Samo ljubezen, enega naših najbolj priljubljenih evrovizijskih hitov, s katerim so nas zastopale legendarne Sestre. 

Kljub bolezni je erotika še vedno velik del njenega sveta in njenih knjig, pravi, da bi imela ljubimca."Uf, pa kako. Bi ga marsikaj naučila.Jaz imam veliko znanja o ljubezni, neverjetno veliko. Moj mož je rekel, da sva se ljubila, kot da bo konec sveta. In to sva delala, je bilo the best (najboljše, op. a.)," je povedala za Tednik, pa tudi to, da še vedno ljubi svojega moža Roberta Pešuta Magnifica. 

Danes pomoč potrebuje 24 ur na dan, dolgo časa je zanjo skrbel mož, zdaj osebne asistentke. Pomoč rabi tudi ponoči, ko jo asistentka trikrat obrne. Zelo si želi na soprogov koncert v Tivoli, pravi da tudi po vseh teh letih zakona še vedno posluša njene nasvete. Njen nasvet pa je, da bi morali imeti radi soljudi, saj je vsak enako vreden ljubezni kot mi sami. Drugi nasvet pa je, da se čim več gibajmo, potujmo in raziskujmo, tako Slovenijo, kot svet. 

Iskreno je spregovorila tudi o marihuani. Džojnt namreč krasi naslovnico njene biografije. "Zelo mi pomaga, kadar ga dobim, je pa redko. Ob priložnosti ga dobim, ker mi moj mož ne da. Sprost me. Da se mi malo bolj jeb* za cel svet. No, za vse. Jeb* se mi," je bila odkrita tudi glede te tematike. 

Komentarjev 4
  • Pierre 17:30 13.junij 2024.

    Zakaj vidim podobnosti z Manco Košir? Mislim na javno govorjenje o bolezni - te intimne zadeve, ki NISO ZA V JAVNOST!!!

  • Kmodri_ 16:24 13.junij 2024.

    Saj njemu tudi. Se vidi v jugo muziki!

  • PPiikkaa 12:17 13.junij 2024.

    Nekateri ljudje svoje intimne zadeve razlagajo javno! Zakaj? Koga to sploh zanima, no?

Sorodne novice