Magazin > VIP
15670 ogledov

Dragojevićeva vdova izdala, kakšni so bii njegovi zadnji dnevi

Umrl je Oliver Dragojević Davor Puklavec/Pixsell
Vesna Dragojević še vedno ne verjame, da Oliverja ni več.

Vesna Dragojević, vdova Oliverja Dragojević, se mesec dni po njegovi smrti še vedno bori sama s seboj. Za srbski Blic je izdala, kako so potekali Oliverjevi zadnji dnevi.

Umrl je Oliver Dragojević Spet veselje Magazin Oliver ni dočakal največjega darila

"Še vedno ga želim poklicati na večerjo. Zadnje tri, štiri dni ni več govoril, samo spal je. Do konca je bil optimističen. Cele dneve smo z njim preživeli v bolnišnici. Kuhala sem mu kosilo in ga hranila. To je vse, kar smo lahko delali. Vrteli smo mu pesmi, ki jih je rad poslušal in se obnašali, kot, da se ne bo nič zgodilo. Bilo je malo boljše, pa malo slabše, a nismo mu govorili: 'Sedaj je konec.' Kot družina smo enotni, ne prepiramo se. Ostali smo brez dolgov in on je bil miren, saj je vedel, da smo dobro. In mi smo dobro, bili smo pripravljeni na vse, čeprav nikoli nisi na vse pripravljen. Vedeli smo, kako bo šlo. Nihče ni nič rekel in on je umrl. Človek ugasne. Tako je. Temu nihče ne uide," je povedala Vesna. 

Oliver Dragojević zapeljal Kongo Magazin Zato je žena Dragojeviću oprostila prevaro
 
Komentarjev 7
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 18:54 12.september 2018.

    Pa kerga brigajo zadnji dnevi tega kafana singerja,po "kvaliteti" se pri nas lahko meri z unimi pederajski Modrijani,oboje pol p.....mrzle vode ni vredno!

Sorodne novice