Svet
7627 ogledov

Srce parajoči intervju z Dragojevićevo soprogo

oliver dragojević Ivo Cagalj, Pixsell
Od začetka sem bila pripravljena na najhuje, a nikoli nisi dovolj pripravljen, ko se zgodi, je povedala Vesna, soproga Oliverja Dragojevića.

Sin Davor gradi hišo na Prižbi. Snaha Karmen bo vsak čas rodila. Nosi mojega in Oliverjevega šestega vnuka, ki mu bo ime Marko. Oliver ga ne bo nikoli videl, je pa seveda vedel, da je na poti.

Luč sveta bi moral ugledati za kakšen teden, a glede na vse dogodke zadnjih dni nas ne bi presenetilo, če bi malce pohitel, je dejala Vesna Dragojević in dodala: "Vsi ga čakamo in se ga veselima. Tako je pač v življenju, po veliki žalosti pride velika sreča."

Dragojevićeva soproga je še povedala, da je bilo družini zadnje leto, odkar so izvedeli za diagnozo, zelo težko.

Imel je veliko željo po življenju. Ljubil je življenje, tak je bil in vsi smo upali, da mi bo uspelo nemogoče. Težko je opisati, kaj je naša družina preživela v zadnjem letu. Upaš na najbolje, ker želiš verovati, a resnica te demantira iz dneva v dan. Ni nam bilo lahko, je za Jutarnji list povedala Vesna, ki je z Oliverjem preživela 45 let zakona.

Od začetka sem bila pripravljena na najhuje, a nikoli nisi dovolj pripravljen, ko se zgodi, je še povedala. Zadnjih nekaj tednov je bil v bolnišnici, kjer se je redko prebudil iz spanca. Malo je jedel, malo govoril, meni pa je bilo najvažnejše, da ne trpi. Nič ga ni bolelo, je dejala Vesna Dragojević.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.