Magazin > VIP
8595 ogledov

CNN si je privoščil Melanio: "Bila je v Sloveniji in ni delala nič"

Melania Trump
Znana komičarka, igralka, pisateljica in komentatorka oddaje The View z ostrimi besedami nad Melanio Trump.

Joy Behar je bila na CNN-ovi pogovorni oddaji The Van Jones Show zelo ostra do ameriškega predsednika Donalda Trumpa in njegove žene Melanie Trump. Pravi, da za Trumpa ne velja priljubljen nacionalni rek, "naj bog blagoslovi Ameriko", temveč rek "naj bog blagoslovi Donalda Trumpa", ter da predsednik verjame le sam vase, kar je izzvalo smeh celo pri voditelju.

Kim Džong Un Donald Trump Singapur srečanje Svet Kim Donaldu poslal prošnjo

V osmi minuti jo je voditelj vprašal, ali je Melania ujeta v tem zakonu, in Joy je brez dlake na jeziku odgovorila: "Sedaj uživa sadove ameriške države, njeni starši uživajo verižno migracijo, česar večina v tej državi žal ne uživa, saj želi njen mož to ustaviti. Zakaj ne bi bila zadovoljna s tem? Bila je v Sloveniji, nič ni počela. Ne vem, kaj je počela tam? Ok, bila je model, sedaj pa je prva dama. Kot bi rekla moja mama, komu je bolje kot njej?" Joy je s svojim mnenje v studiu izzvala slave smeha.  

Komentarjev 5
  • Marija Fortič 22:28 12.september 2018.

    Vrašanje je če bi to imitatorko kdo kupil. Sebe naj pogleda kaj ona dela. Ali taki komentarji niso sovražni govori,ko blati in smeši druge. Kaj ji je le Melanija naredila. Naj blati migrante če upa? Sramota.

  • romy 18:44 11.september 2018.

    Saj prodajat svoje telo je tudi lahko težko delo,pa to..

  • Tupamaros 17:54 11.september 2018.

    CNN Clinton news nerwork, ki ni vredna niti ppmv.

Sorodne novice