Magazin
9953 ogledov

Jelena Kovačević (Masterchef) povsem spremenjena

Jelena Vadnjal Masterchef
Novi videz priljubljene masterchefovke ...

Jelena Kovačević, nekdanja voditeljica in udeleženka resničnostnega šova MasterChef, ki se danes profesionalno ukvarja s peko slaščic, je pred petimi leti kot strela z jasnega udarila neprijetna odločitev soproga, znanega novinarja in glasbenika Simona Vadnjala. A Jelene ločitev ni dotolkla, temveč je iz te grenke izkušnje potegnila motivacijo za osebnostno in telesno preobrazbo.

V formo je prišla s treningi tajskega boksa, kot je razkrila že leta 2020, leto po ločitvi, nato pa postavo vzdrževala z osebno trenerko, s katero je delala vaje z lastno težo. 

Nedavno pa je na Facebooku presenetila še s čisto novim videzom. Dolga leta je bila njen zaščitni znak kratka pričeska, v zadnjem času pa blesti kot dolgolaska.

 

Kot je razvidno iz njenih družabnih omrežij se še vedno ukvarja z ustvarjanjem sladic na profesionalni ravni, ki niso le okusne, pač pa tudi prava paša za oči. 

Komentarjev 4
  • Avatar Zoran
    StarMačk 11:40 26.september 2024.

    Če bi zase tako skrbela ko je bila skupaj s Simonom, bi še danes verjetno bila poročena, pa ji je v tistih časih bilo pomembnejše, da je lahko žurirala in se sama fino imela, še posebno ko je bila v ...prikaži več akciji skupaj s prijateljico Bojano...

  • 4krogci 09:12 26.september 2024.

    ok pustla je lase.....a brke tud? pa kocine?

  • munja 08:15 26.september 2024.

    In koga to zanima??!!

Sorodne novice