Magazin > VIP
3183 ogledov

To je zmagovalec letošnjega Masterchefa!

Luka Pangos POP TV
Zaključila se je jubilejna 10. sezona Masterchefa.

Sinoči je potekal veliki finale jubilejne 10. sezone Masterchefa. Za pokal sta se pomerila Klara Šmigoc in Luka Pangos. Finale je prvič trajal dva dni. Prvi dan tekmovalca pripravila predjed in glavno jed, Luki so sodniki namenili sedem točk več kot Klari. Drugi dan sta tekmovalca pripravljala sladico in na koncu je slavil Luka.

29-letni Ljubljančan je zato, da bi se posvetil kuharski strasti, pustil stresno službo v marketingu. Pokala je nedvomno vesela tudi njegova srčna izbranka Sarah, s katero sta par že več kot sedem let. 

Luka nam je pred kratkim zaupal, da si z dekletom želita živeti na samooskrbni kmetiji: “Ideja o samooskrbni kmetiji je tlela v obeh, saj obe najini družini prihajata iz kmečkega okolja in sva kot otroka izkusila tak način življenja. Predvsem si želiva svobode, samozadostnosti, poznati izvor najine hrane in vode, mir ter odmik iz mestnega življenja. Vidiva, da se okoli naju izgubljajo vrednote, ki nama veliko pomenijo, zato se želiva umakniti in preizkusiti, ali si lahko sama ustvariva drugačno okolje in tudi drugim pokaževa, da je tak način življenja možen.”

Da je finale trajal dva dni, ni edina novost letos. Dolgoletnega sodnika Bineta Volčiča je zamenjal 30-letni chef Mojmir Šiftar, ki se je izkazal za poštenega in sočutnega sodnika. 

Luki čestitamo!

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Toni 08:40 27.junij 2024.

    Bravo Luka! Čestitke! Itak da Primorci najboljše kuhate! Super si, tak ostani!