Magazin > VIP
104037 ogledov

Ste vedeli, da je tašča zmagovalca Masterchefa ta znana Slovenka?

Melita Kuhar facebook
Luka Pangos je letošnji zmagovalec Masterchefa, to pa je njegova tašča.

Finale 10. sezone letošnjega Masterchefa si je ogledala tudi Melita Kuhar, mama Lukove srčne izbranke Sarah Kuhar, ki je znana partnerska terapevtka. Ustanovila je svoje podjetje Svetovalnica, kjer svetuje o osebnih težavah, težavah v partnerskem odnosu in skrbeh, s katerimi se srečujejo otroci in mladostniki. O tej tematiki je napisala tudi več knjig.

Absolutno sem navdušena in ponosna,” je Lukovo zmago za naš medij komentirala Melita in se dotaknila tudi hčerine in Lukove želje živeti na samooskrbni kmetiji: “Zdi se mi neverjetno, da se mlada generacija vrača na podeželje in kaj vse se da tam narediti z nekimi idejami in voljo. Obožujem ju.”

"Družina smo in držimo skupaj ter se podpiramo, razumemo in imamo radi. Ponosna na tebe, dragi Luka Pangos, za zmago v Masterchefu in da sta s Sarah Kuhar korak bližje vajinim sanjam. Z mami Karmen Pangos vama hvaležno in srčno stojiva ob strani," pa je Melita zapisala na Facebooku.

Luka je namreč že pred zmago v tem priljubljenem kuharskem šovu razkril, da bi z dekletom Sarah nagrado porabil za obnovo samooskrbne kmetije. “Ideja o samooskrbni kmetiji je tlela v obeh, saj obe najini družini prihajata iz kmečkega okolja in sva kot otroka izkusila tak način življenja. Predvsem si želiva svobode, samozadostnosti, poznati izvor najine hrane in vode, mir ter odmik iz mestnega življenja. Vidiva, da se okoli naju izgubljajo vrednote, ki nama veliko pomenijo, zato se želiva umakniti in preizkusiti, ali si lahko sama ustvariva drugačno okolje in tudi drugim pokaževa, da je tak način življenja možen,” je za Žurnal24 povedal 29-letni Ljubljančan ki je za to, da bi se udeležil Masterchefa, pustil stresno službo v marketingu.

Ko smo ga vprašali, ali bo izkušnja na kmetiji podobna izkušnji na posestvu Monstera, ki ga vodi Bine Volčič, je povedal: “Moj koncept se bo precej razlikoval od Binetovega, a lahko najdemo podobnosti. Jaz si želim celostne samooskrbne kmetije in izkušnje ne bodo samo kulinarično obarvane. Želim si iti bolj v smeri kmečkega turizma na malenkost višjem nivoju in doživetje življenja na kmetiji za družine, pare in manjše zaključene skupine.”

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • GarBollo001 17:26 03.julij 2024.

    Ja in? Moja tašča je bila prasica ( človeška ) pa za to ve samo par ljudi. Tatih, kot sem jaz, je veliko. (večina)

  • sam1 17:10 03.julij 2024.

    Kdo,kaj,kako ????Zdaj samo še čakamo,da izpove svoje travme iz otroštva,kot to počnejo vsi znani slovenceljni.......

  • munja 08:40 03.julij 2024.

    To je pa zdaj najbolj važno, znana neznana slovenka??? Nehajte že s temi nebulozami. Saj smo vsi znani nekomu.