Magazin > Film & Glasba & TV
8098 ogledov

Tako je izgledala prva zabava v Baru

bar show
1/24
Saša Despot
Izbranci in predstavniki medijev smo se že lahko zabavali v Baru.

Planetovci so nam razkazali, kje bo potekal najbolj žurerski resničnostni šov te jeseni, Bar. Pokazali so nam tako lokal kot stanovanje, kjer bodo tri mesece živeli in delali Barovci. Lokal se nahaja v centru Ljubljane, stanovanje pa tik ob lokalu, tako da bodo Barovci v službo lahko hodili v copatih. 

Jasna Kuljaj Magazin Jasna Kuljaj: Jeseni jo bomo ponovno gledali

Producenti pravijo, da se je konkurenca odločila za reciklažo že znanih resničnostnih zvezdnikov, njihov cilj pa je, da bodo ustvarili nove. Med udeleženci si ne želijo le prepirov in vročih avantur, temveč bodo spodbujali tudi prijateljstvo, složnost in čut do sočloveka.

Bar Magazin Se Pop TV in Planet TV v novi sezoni igrata vojno prestiža?

Planetovci so svoje goste z izbrano pijačo in hrano postregli kot se šika, za zabavo je poskrbel hišni band, prisotni pa sta bili tudi voditeljski zvezdi šova Jasna Kuljaj in Domen Kumer, ki se bo tokrat prvič preizkusil v voditeljski vlogi. V Bar pa se kljub vsemu le vrača en star obraz, in sicer Emi Nikočević. V kakšni vlogi, za enkrat ostaja še skrivnost, dobro obveščeni viri pa pravijo, da bo Emi letos v vlogi bar managerja.

 

Komentarjev 3
  • Amber_Bedford 15:24 30.avgust 2018.

    Google je plačal vsako uro dela na spletu od 150 do 250 evrov. Prejel sem prvi mesec 23795 € in 34957 € zadnjem mesecu plačo od Googla in sem redni študent in delam od 3 do 4 ure na dan ...prikaži več v mojem času rezervnih delov z lahkoto od doma. Vsakdo se lahko zdaj pridružijo tej službi in začnete zaslužiti na spletu, kot sem jaz, samo sledite navodil0m na tem spletnem mestu ..... ....... ➤➤➤ ➤➤➤➤➤ www.Internet43.Com

  • miki1234 14:24 30.avgust 2018.

    čisto poneumljanje... ena večjih bedarij za katero bi mi bilo škoda vsake sekunde...

Sorodne novice