Magazin > Film & Glasba & TV
3974 ogledov

Na ta način bodo Barovce spodbujali k vročim igricam

bar show Saša Despot
Barovci bodo imeli na voljo neomejeno količino zaščite.

Vroče romance so vedno ene najbolj pričakovanih in gledanih v naših resničnostnih šovih in nadejamo se, da jim bomo priča tudi v tej resničnostni sezoni. Ustvarjalci šova Bar pa bodo svoje tekmovalce k vročim, a varnim igricam spodbudili na prav poseben način. V kopalnici jih bo namreč čakalo neomejeno število kondomov, lubrikantov in ostalih erotičnih pripomočkov, ki ji bo, če si bodo tega želeli, popestrilo življenje v stanovanju. 

bar show Magazin Tako je izgledala prva zabava v Baru

Resničnostni šov BAR bo sicer že nocoj poskrbel za vročo noč, saj bomo na Planetu v živo lahko spremljali vselitev prvih tekmovalcev. Spoznali bomo obraze in imena posameznikov, ki bodo prihodnje mesece preživeli za točilnim pultom in pod budnim očesom kamer, spoznali pa bomo tudi njihove družine in navijače ter zabeležili prve reakcije ob prihodu v bar in v stanovanje … 

Še pred tem pa lahko nocoj ob 20. uri v oddaji Bar pred Barom spremljate, kako je potekala prenova bara, ki bo krojil družabno življenje letošnje jeseni. Pokazali bodo tudi najbolj  zanimive trenutke z avdicij in predstavili bar managerja.
Bar | Avtor: Planet TV Planet TV

 

Komentarjev 2