Magazin > Film & Glasba & TV
4366 ogledov

Kaj je najprej storila Lady Gaga po spektakularnem padcu z odra

Lady Gaga Instagram/Lady Gaga
Lady Gaga je na koncertu v Las Vegasu z oboževalcem vred zgrmela z odra. Sledilo je tole ...

Pevka in igralka Lady Gaga je preveč zaupala oboževalcu, ko mu je skočila v naročje. Nekaj časa sta plesala na odru, nato pa je izgubil ravnotežje in skupaj sta padla z odra. On je priletel bolj na mehko, saj je imel pevko pod seboj.

33-letna pevka je takoj po padcu skočila pokonci in začela iskati stopnice, ki vodijo nazaj na oder. Bolj kot zase pa jo je ob tem skrbelo za oboževalca. "Si v redu, vstani, vse je v redu. Ni tvoja krivda. Mi lahko nekaj obljubiš? Ne sekiraj se, za kar se je zgodilo. Za tango sta vedno potrebna dva," mu je prigovarjala Lady. 

Kasneje pa je pozvala vse oboževalce, naj si nikar ne drznejo obtoževati nesrečnika za padec.

Revež je nato v petek objavil pojasnilo, da ga je pevka iz občinstva povabila na oder na podlagi vnaprej poslanega pisma, ki ji ga je poslal. Zatrdil je, da mu je sama skočila v naročje, k nesrečnemu razpletu pa da so botrovali mokri podplati na njegovih supergah.

Koncert je Lady Gaga profesionalno odpeljala naprej, po zaključku pa si privoščila ledeno kopel. A očitno posledice padca le niso bile tako nedolžne, saj jo je medicinska ekipa nato dodobra "obdelala" z rentgenskimi žarki, da bi našli morebitno počeno kost. K sreči je bilo vse v redu. K objavi na Instagramu je zvezda dodala znani stavek iz svoje uspešnice: "Just Dance. Gonna be ok."

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Komentarjev 1
  • Avatar vec
    vec 11:55 20.oktober 2019.

    okay ugibam, pofafala je vsem petim obiskovalcem na katere je padla ????