Magazin > VIP
29654 ogledov

Lady Gaga vsa iz sebe: Bradley Cooper jo je zavajal

lady gaga Profimedia
Lady Gaga ima strto srce.

Revija Life & Style poroča, da je Lady Gaga prijateljem potarnala, da ji je Bradley Cooper, s katerim sta posnela film Zvezda je rojena, zlomil srce. Kot pišejo, sta bila zvezdnika do nedavnega celo par, kar se je sicer začelo namigovati že pred premiero filma, govorce pa so bile na vrhuncu po njunem čutnem duetu na Oskarjih. Ko se je Bradley razšel z mamo svoje hčerke Irino Shayk, ki je Lady Gaga tik pred tem prenehala slediti na Instagramu, so vsi, ki so bili prepričani, da se je igralec zagledal v pevko, v tem videli potrditev za svoje domneve.

"Ni dvoma, da se je Lady Gaga med snemanjem in promocijsko kampanjo zaljubila v Bradleyja. Mislila je, da je on 'tisti pravi' in verjela, da on čuti enako. Vsaj tako je bilo do nedavnega ...“ je povedal vir, ki še pravi, da je za konec kriv Bradley, ki se je nenadoma potegnil nazaj. Vir je še povedal, da se zvezdnica boji, da jo je čedni igralec "zavajal z lažmi“. "Prijateljem govori, da ji je zlomil srce,“ je še dodal.

Komentarjev 4
  • auv25446 13:50 28.september 2019.

    To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje. Prvi mesec sem 3 ure na dan prejel 29.736 dolarjev za delo. Začel sem pred štirimi meseci in takoj domov prinesel vsaj 7835 do 9454 dolarjev na teden. ========>>>> www.Trade46.com

Sorodne novice