Magazin > VIP
16133 ogledov

Neprepoznavna! Uganete, kdo je zvezdnica na fotografiji?

Lady Gaga
1/10
Instagram
Pevka je prava kameleonka ...

Lady Gaga je s svojimi odrskimi uniformami prava kamelonka, presenetila pa je tudi z nedavnim videzom, ki ga objavila na Instagramu, saj je skoraj neprepoznavna. Marsikdo pa zvezdnice ne bi prepoznal tudi v vsakdanjih oblačilih in brez ličil. Lady Gaga je v zasebnem življenju namreč povsem nevpadljivo dekle, ki je daleč od glamurja, ki ji je blizu na rdečih preprogah. Nekaj njenih fotografij, na katerih prisega na naravni videz, si poglejte v galeriji. Bi jo na ulici prepoznali?

Sicer pa je bila zvezdnica v zadnjih mesecih pod drobnogledom zaradi domnevne zveze z Bradleyem Cooperjem, ki se je po štirih letih zveze razšel z manekenko Irino Shayk. Neuradno naj bi bil razlog igralčeva naklonjenost do pevke Lady Gaga, ki je lansko leto zaigrala v njegovem z oskarjem nagrajenem filmu Zvezda je rojena. Novica je Irinine oboževalce tako prizadela, da so Lady Gaga celo javno grozili. A  menda pevka ni kriva za njun razhod, čeprav se je vmes že pisalo, da se je menda celo vselila v Bradleyjevo newyorško stanovanje, pač pa je igralec oko vrgel na drugo zvezdnico. Po pisanju tujih medijev naj bi šlo za 47-letno Jennifer Garner, bivšo soprogo Bena Afflecka. Kaj je res in kaj ne bo pokazal čas, tako kot vedno. 

lady gaga, bradley cooper, irina shayk | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice