Magazin > Bizarno
2442 ogledov

Iz doma za ostarele ušla na metal festival

Anže Petkovšek
Pravijo, da nikoli nisi prestar za rock'n'roll ...

In to še kako drži za "partnerja v zločinu" oziroma kolega iz doma za ostarele v Nemčiji, ki sta ušla zaposlenim in se odpravila na največji heavy metal festival na svetu, Wacken Open Air glasbeni festival. Zaposleni so sicer hitro ugotovili, da sta izginila, zato so na pomoč poklicali policijo v Itzehou, mestu v bližini Hamburga. 

Policisti so "žurerja" našli šele ob treh zjutraj na festivalu, ki je od doma za ostarele oddaljen 40 kilometrov. Na festival sta prišla peš in z javnim prevozom in čeprav sta bila povsem brez orientacije ter zmedena, sta se policistom sprva upirala, saj nista želela domov. Možje v modrem so ju pospremili v šotor za prvo pomoč, kjer sta ob pol sedmih zjutraj s taksijem prostovoljno le odšla domov. 

Prsi Magazin Z  zobno pasto in vazelinom do večjih prsi?

Ko so organizatorji festivala Wacken slišali za dogodek, so na svojem Twitterju sporočili, da ne diskriminirajo starejših, saj nikoli nisi prestar za "nažiganje".

 

Komentarjev 1
  • Matilda_Mahony 14:17 07.avgust 2018.

    Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje, ki ponuja spletno dejavnost na domu... Kmalu po nekaj urah dela lahko zaslužite do 25.000 d0larjevv mesečno... Pridružite se nam in obiščite našo spletno stran za več podrobnosti ... Torej sem začel ..... ...prikaži več ........ ➤➤➤➤➤➤➤ www.Earn91.Com

Sorodne novice