Magazin > Bizarno
2485 ogledov

Z  zobno pasto in vazelinom do večjih prsi?

Prsi Profimedias
S tem trikom, ki je postal pravi internetni hit, naj bi dosegli videz bolj čvrstih in celo večjih prsi.

Vazelin in zobna pasta naj bi bili dve sestavini, ki pričarata bujnejši dekolte, videi s tovrstnim nasvetom pa so preplavili YouTube. Prsi naj bi postale večje in čvrstejše po tridesetih dneh, nekatera dekleta trdijo, da celo po petih. A britanski estetski kirurg Christopher Inglefield pravi, da gre le za internetno šarlatanstvo: Te bizarni nasveti enostavno zavajajo ženske, ki bi si želele večje prsi in so zato pripravljene preizkusiti čudežne metode in pripravke. To, da zobna pasta in vazelin pomagata do večjega oprsja, je čisto spletno šarlatanstvo. Morda prsi zaradi tega dišijo osvežujoče, zagotovo pa ne bodo postale večje. 

Ker zobna pasta izsušuje kožo, bi posledično lahko dosegli videz bolj zategnjene kože, medtem ko se vazelin sveti, kar tudi pripomore k navidez bolj polnemu videzu prsi, vsekakor pa te dve sestavni ne delata čudežev, kar je v svojem videu pokazala tudi ena izmed deklet, ki je metodo preizkušala trideset dni.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice