"Žagovina" Parmezan, ki to ni Parmezan, s katerim posipate rižoto ali testenine, je morda le "žagovina", opozarjajo strokovnjaki za prehrano.
Svet Italijanska banka za zavarovanje posojil vzame tudi sir Banka Credito Emiliano v italijanski pokrajini Emilia Romagna na severu države za zavarovanje posojil sprejema tudi vel…
Mamljivi zrezki Teletina s parmezanom in pire krompirjem Presenetite goste s paniranimi telečjimi zrezki obogatenimi z okusnim sirom in dišečim timijanom.
Magazin Spomladanska juha Če vam je danes zapasalo nekaj lahkega, za kosilo prpravite okusno spomladansko juho, ki jo lahko popestrite tudi s par…
vsi v trgovino Diplomatski spor: Italijanom na carini v Riu vzeli pršut Velike težave za italijansko nogometno reprezentanco: ob prihodu v Brazilijo, kjer bodo sodelovali na prihajajočem poka…
Lahko Kruhki s piščancem Včasih prijajo obloženi kruhki. Bi jedli takšne z zeliščno skuto in popečenim piščancem?
lazanja Lazanja z lososom in špinačo Nekaj z vrta in nekaj iz morja – nad lazanjo s špinačo in lososom nosu ne bo vihal nihče, najbrž tudi najbolj izbirčni …
iz pečice Kruhki z gobami in sirom Opečeni kruhki so prijetna večerja. In če jih obložite z gobami in sirom, bo večerja izginila v trenutku.
Jesen Rižota z bučo Jeseni naj v kuhinji čim večkrat kraljujejo buče. Poskusite rižoto z bučo in nikar ne skoparite z maslom in parmezanom.
Brez mesa Sojina lazanja Priprava sojine lazanje je zelo podobna pripravi lazanje z mletim mesom. In s sojino lazanjo ne boste razveselili le ti…