Gorenjska
165 ogledov

Težave tudi v lekarnah

Gorenjske lekarne
Drugi val novega koronavirusa močno zaznamuje celotno družbo. Okužbe zaposlenih tako precej skrbijo v zdravstvu, imuni pa niso niti v drugih poklicih. Tako o naraščanju okužb poročajo tudi iz lekarn. V Gorenjskih lekarnah se zato že pripravljajo na najhujše.

Novi kornoavirus je vdrl v vse pore družbe. Okužbe se tako širijo v zdravstvu, šolah, vrtcih, industriji. Številni zaposleni zaradi okužbe ali neposrednega stika z okuženimi ostajajo doma. To močno vpliva na delovne procese. Tudi iz Gorenjskih lekarn poročajo o okužbah njihovih zaposlenih. Kot so zapisali, situacija postaja nepredvidljiva. V tem trenutku so še vse enote Gorenjskih lekarn odprte po rednem odpiralnem času, razen lekarna v trgovskem centru v Qlandiji, ki se je prilagodila trenutni omejitvi gibanja med 21. in 6. uro. Lekarna Qlandia je tako odprta od 8.00 do 20.30. V primeru, da ne bodo zmogli reševati kadrovskih težav, bodo primorani prilagoditi urnike lekarn. Le – ti se lahko dnevno spreminjajo, saj bodo vse informacije osvežene na njihovi spletni strani. Iz Gorenjskih lekarn ob tem vse prosijo za razumevanje in potrpežljivost. "Priporočamo vam, da pred odhodom v lekarno preverite odpiralni čas lekarne na naši spletni strani," so zapisali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.