Gorenjska
2286 ogledov

Na bencinski pozabil otroka

Dizelsko gorivo OMV Saša Despot
Delavci enega od bencinskih servisov na gorenjski avtocesti so bili včeraj nekaj časa tudi varuške. Kot so danes sporočili s Policijske uprave Kranj, so poskrbeli za starejšega otroka, kajti starš ga je pozabil po točenju goriva.

Otrok je odšel na stranišče, starš pa ob odhodu s počivališča ni opazil, da ga ni v vozilu. Ob prihodu policije se je na kraj vrnil tudi starš in otroka prevzel.
"Konec dober, vse dobro. Pred vsakim začetkom vožnje pa vendarle vsakič preverite, če je v vozilu vse, kar mora biti," je zapisal mag. Bojan Kos, predstavnik za stike z javnostmi na PU Kranj.

Ni znano, ali je bil ta pozabljivi starš oče ali mati, s PU Kranj so nam razkrili le, da je bil tujec oziroma tuji državljan.

V Škofji Loki ukradli sivega golfa

Sicer pa so gorenjski policisti včeraj med drugim obravnavali sedem prometnih nesreč z materialno škodo, na Jesenicah so se ukvarjali s prijavo tatvine denarnice iz avta, v Škofji Loki s tatvino sivega osebnega avta znamke VW Golf, serija V, v Radovljici pa je nekdo vlomil v avtodom tujca.

Ni reševala telefona

Pestro je bilo včeraj tudi v gorah. Na območju Savice v Bohinju naj bi se bila izgubila planinka. A po preverjanju te informacije so policisti ugotovili, da je z njo vse v redu, le med spustom po zahtevni poti s Komarče ji je čez steno padel prenosni telefon.
"Marsikdo bi poskušal »reševati« telefon. Kadar bi bilo lahko nevarno, se ne izpostavljajte in ne tvegajte!" ob tem dogodku opozarja policija.

Policijski helikopter je z ekipo za reševanje včeraj dvakrat reševal v gorah. Na Visokem Mavrincu (občina Kranjska Gora) so okoli 11. ure rešili planinko, ki jo je obšla slabost, na Mojstrovki (občina Bovec) pa malo čez 13. uro še planinca, ki se je lažje poškodoval. Oba so prepejali v Splošno bolnišnico Jesenice.
    

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.