Gorenjska
1283 ogledov

Kranj: 25. januarja testiranje več kot 700 učiteljev in vzgojiteljev

hitro testiranje Anže Petkovšek Brezplačno hitro testiranje za virus Covid-19 na Kongresnem trgu.
V avli Mestne občine Kranj bodo v ponedeljek s hitrimi testi na okužbo z novim koronavirusom testirali samo zaposlene v šolstvu in vrtcih, medtem ko bodo drugi občani hitre teste na ta dan lahko opravili le v Cerkljah. Od torka naprej pa bo testiranje spet kot običajno potekalo v avli MO Kranj.

Prihodnji teden se namreč po treh mesecih šolanja na daljavo spet vzpostavlja pouk v šolah, a le za prvo triado, in vrtčevsko varstvo v devetih statističnih regijah, med katerimi je tudi Gorenjska.

Za ponedeljek je v avli Mestne občine Kranj za testiranje prijavljenih več kot 700 učiteljev in vzgojiteljev. Vse šole in vrtci bodo dobili  termine, kdaj naj se zaposleni zglasijo pred vhodom v avlo Mestne občine, v izogib gneči pa bo testiranje potekalo kar dvanajst ur – med 7. in 19. uro, so sporočili iz Mestne občine Kranj.

Vsi drugi občani, ki bi se radi testirali z hitrimi testi prav v ponedeljek, 25. januarja, pa se lahko zglasijo v Cerkljah v nekdanji lekarni (Trg Davorina Jenka 13) med 10. in 12. uro.

Spet prevoz po običajnem voznem redu

Mestni potniški promet, ki ga v Kranju izvaja podjetje Arriva, bo od ponedeljka naprej spet potekal po običajnem, nič več po počitniškem voznem redu.

 

 

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.