Slovenija
43 ogledov

Zoran Janković: "Priznam, da me je bilo celo strah"

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • kocka55 19:09 08.maj 2016.

    Ljubljanski nedotakljivi »LOPOV « pravi, da je vedno mislil, da se bo upokojil v Mercatorju, a ga je za milijardo € zadolžil na mestu župana pa o upokojitvi še ne razmišlja. Seveda NE, ker Policisti stavkajo,sodniki in Cerar so pa ...prikaži veča njegovi podporniki in LOPOV je na svobodi. Mi za njim in njegovim pajdašim,plačujemo neporavnane račune in kredite (družba KLM, d. d, itd ). On pa na Cipru in ostalih oazah skrivajo denar. To je pravna in moralna država,ko nam kriminalci vladajo – MAFICI .Od leve in desne,nategujejo Slovence. KAKO dolgo ŠE ?'' Zaporniki so poslanci,ovadeni državni delavci. Ovce pa to vse gledajo in volijo, Beeeeeeeeeeeee. Tako ,da vse zastara. Samo 1500 je teh, ki so nam pokradli državo.

  • Avatar praufo
    praufo 15:39 09.maj 2016.

    Še preden je postal šef merkatorja, je imel zagarantirane posle preko privat firme elekta. V obdobju vodenja najboljšega soseda je pa kasiral provizije. To seveda počne tudi danes, v večjem ali manjšen obsegu. Skupni imenovalec tega famozno najboljšega soseda in ...prikaži več pa mol-a je kaj ? Velika zadolženost. Zadolženi pa zaradi projektov oz investicij. Zakaj investicije ? Tam pobereš provizijo. Teh projektov še zdaleč ni konec in mol bo še bolj zadolžen. Ampak se bo pa marsikaj vidlo. Kdo kaj rabi in zakaj in čemu je namen, je drugo vprašanje, še najmanj pa to zanima šefa, kajti njega zanimajo provizije. Zanimivo bi bilo razmišljat, - samo razmišljat o tem, kaj bi počel če ne bi bil več na tem stolčku. Ker ve se kaj zna počet. Je pa dober v svojem načinu delovanja in nihče mu v tej smešni državi nič ne more. To je slovenija. To ni bananistan, ne banana republika in ne butale, to je slovenija.

  • mirror 13:36 08.maj 2016.

    Vic leta. Zoki je razmišljal da bi odstopil. Kdo mu pa verjame." Nadmudrivanje" po srbsko.

  • nergač 14:03 08.maj 2016.

    če bi bil konec zastonj parkiranja njegov edini greh, bi mu lahko napravili spominsko ploščo ob boku Ivanu Hribarju, tako si pa tega mesta ne zasluži.....ta si zasluži le zapor in nič drugega (pa seveda odvzem nezakonito pridobljenih milijonov)

  • valerijakregar 14:10 08.maj 2016.

    center ljubljane me spominja na potemkinovo vas !le 500 m ven iz njega, n.pr. cela rožna dolina - same udarne jame in že 100x polzakrpan asfalt !sramota !

  • dragec 14:12 08.maj 2016.

    NAJDITE ZAKONITO POT ??????MEŠETAR SI BRE

  • boogin1 16:23 08.maj 2016.

    Tukaj, je nekdo od plačanih, ki na vsako negativno mnenje o Zokiju pritisne minus.

  • nostradamus 15:37 08.maj 2016.

    pravica je slepa mar ne zoran?

  • september 15:47 08.maj 2016.

    ...pa ene Hej brigade zraven....

  • Papaja Popi 16:29 08.maj 2016.

    +Zoki ma te rad ? ? ? ? ? ? ?

  • blueone 17:07 08.maj 2016.

    Samo prebral sem komentarije in vidim kaj si večina ljudi misli o njem.

  • valerijakregar 13:58 08.maj 2016.

    jurćka je pred sojenji spravil na varno v beograd.tisti famozni stavki : "odgovor enak prejšnjemu "! lahko delujejo le na našem (zokijevem) sodišču !a zdaj morda sam prihaja po keš na parkirišča ?vsakić po ene 40 k€ !not bad.

  • jakec1575 16:40 08.maj 2016.

    Sem močan kritik Zokija, ampak tale je pa bosa. če ti je od Kongresnega trga do Tromostovja ali od Zmajskega mosta do tromostovja predaleč, pol si pa lenoba. Vsa večja mesta zapirajo dostop do centra in to je res dobra ...prikaži več stvar. Menemotijo predvsem stranski projekti, dragi projekti brez analize naročnika posla in podobne reči. Ali drugače. Z istim denarjem bi lahko naredili več in enako kvalitetno. Mnogo bre prjatlov se napaja na projektičih za nč dela.

  • maneken 18:46 08.maj 2016.

    Zoran Janković: "Priznam, da me je bilo celo strah"Vidiš Janković ti in tebi podobni doživljate strah tam, kjer bi vas moralo biti sram. Ni te sram opustošenja, ki si ga napravil v Stožicah, ni te sram, da si ...prikaži več se okoriščal z zemljišči preko povezanih oseb in ni te sram, da si svojega ne preveč brihtnega sina maturiral pred celo Slovenijo in se ta fičkirič potem postavlja z dragimi športnimi avtomobili.....tebe enostavno ne more biti sram, lahko te je le strah in upam, da pride tudi tvoj čas, ko se bodo tvoji posli pokazali v pravi luči, ne pa zdaj, ko je vse zatuškano in pometeno pod preprogo, ker imaš botre, ki te ščitijo.

  • Jagijagi1 14:40 09.maj 2016.

    Ni večjega LOPOVA od zorana Jankovića

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:19 08.maj 2016.

    Mene najbolj mot zadolženost. Parkiranje sem pa zanalaš izpostavil bolj zato ker se ne pomisl takoj na to. Je pa ogromno korupcije glede Stožic in mnogih drugih poslov. Ki so res da dal nogometni stadion ampak za n-krat preplačano ceno.

  • Papaja Popi 16:26 08.maj 2016.

    Ljubljana je pa poseben problem, ker ne moreš priti z avtom niti blizu centra, ker ni nobenega parkirnega mesta. V centru mesta, okoli Tromostovja nismo bili že leta, ker res ne mislimo pešačiti kilometer ali več ali se voziti z ...prikaži več trolo in Dolgega mostu ali kje drugje.Leta nazaj, ko še niso pobirali parkirnine v Bohinju, smo bili po 2-5 na mesec v Bohinju. Pozimi in poleti, ne glede na vreme.Sedaj, ko pobirajo parkirnino smo tam približno 2x ali 3x na leto.Tudi turisti, ki dobijo kazen za parkirnino , jih ne bo nikoli več na obisk.Če in ko bodo uvedli, da moraš še za plovilo plačati in še mogoče za kopanje pa nas ne bo nikoli več v Bohinj.Isto velja za Bled

  • Papaja Popi 16:28 08.maj 2016.

    Ljubljana je poseben problem, ker ne moreš priti z avtom niti blizu centra, ker ni nobenega parkirnega mesta. V centru mesta, okoli Tromostovja nismo bili že leta, ker res ne mislimo pešačiti kilometer ali več ali se voziti z trolo ...prikaži več in Dolgega mostu ali kje drugje

  • pisava 13:25 08.maj 2016.

    Zaradi nekaj turistov, ki hodijo po LJ moram jaz še dodatno plačevati za Zokijeve spomenike.Naj baraba komunajzarska uredi tudi predmestje LJ.

  • Lavdan 13:31 08.maj 2016.

    Jezičnemu dohtarju je težko priti do živega. Njegova vest je čista kot solza, ker je nima. NNa vesti ima en nov in en star spomenik v Stožicah in za Bežigradom. Zanj je vse "zakonito" četudi je na silo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.