Zdravje /zdravje/aktualno
55309 ogledov

Dr. Samo Zver: Tega ne bom delal, raje grem kopat jarke

Komentarjev 57
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 22:03 04.marec 2024.

V ZDA so nedavno hoteli obsojenca zakonito usmrtiti. Po osmih poizkusih so odnehali. Razlog pa, ker mu niso uspeli najti žile. Torej usmrtitev tudi, če je zakonita ni enostavna. Verjamem, da žile ni izkal kakšen izkušen zdravnik..

• scharc 20:18 04.marec 2024.

1400€ za smrtno injekcijo ali pa 1400€ mesečno za sobo v domu (da ostalih zdravstvenih storitev ne omenjam). Vidim, kako se civilna družba zavzema za boljše pravice starostnikov in bolnikov... Nažalost se ne bo gradilo negovalnih bolnišnic, širom Slovenije vzpostavljalo ...prikaži večlo paliativnih timov, zaposlovalo kadra za dolgotrajno oskrbo. Par evtanazijskih timov bo dovolj. Važno da imamo drage sodne stavbe, luksuzne zapore, bombastično ;) drage železniške postaje...

• Mehtilda 17:44 04.marec 2024.

Evtanazija, da ali ne, v to se ne bom spuščala, ga pa gospod Brecelj včasih kar fajn brcne v temo, tukaj npr. v stavku, ko bi naj kao ljubljanske dame prej prisle do zdravnika kot na vasi...samoplačniško ja, sicer je ...prikaži več pa ravno v Ljubljani težje prit do dohtarja kot na vasi ali v manjšem mestu, vidim namreč razlliko pri meni ( v LJ) ali starših, sestrah itd, ki so na vasi..bolj prijazno, hitreje in bolj osebno.

• bi_ba 19:01 04.marec 2024.

Če imaš veze, v LJ prideš do zdravnika ali katerekoli zdravstvene storitve v eni uri, ne v enem dnevu in to brez vsakega plačila. Če vez nimaš, pa veste koliko traja - mesece, tudi leta, briga koga.

• Mehtilda 08:16 05.marec 2024.

Najbrž drži, ne vem, nimam vez, ampak a amisliš, da temu v Mariboru, Celju ali Kopru ni tako?

• gggg 16:50 04.marec 2024.

Zdravniki so zato da zdravijo. Morijo pa samo morilci.

• Ender3 22:02 04.marec 2024.

V ZDA so nedavno hoteli obsojenca usmrtiti. Po osmih poizkusih so odnehali. Razlog pa, ker mu niso uspeli najti žile. Torej usmrtitev tudi če je zakonita ni enostavna. Verjamem, da žile ni izkal kakšen izkušen zdravnik..

mahatma2 18:21 04.marec 2024.

Sem proti evtanaziji , ki jo nekateri imenujejo pomoč pri samomoru , kar tudi drži. če bo pa zakon o evtanaziji sprejet , potem pa lahko nekdo tudi odpre trgovino z pripomočki za samomor. Torej ponudba giljotina za enkratno uporabo. ...prikaži več Sliši se bizarno , toda to tudi je evtanazija. Pomoč pri samomoru. Samomor je pa pravica vsakega človeka , pardon evtanazija ,samo razlike ni.

• vzev 18:29 04.marec 2024.

Pišeš neumnost. Če si proti, se jo pač ne rabiš poslužiti. Ni pa zaradi takih, kot si ti to preprečevati nam ostalim, ki ne želimo umirati v bolečinah.

uros8 16:21 04.marec 2024.

Sam sem, kot sem napisal pred časom, nasprotnik evtanazije. So ljudje, ki trpijo ali so za kaj prikrajšani celo življenje ali večji del tega, pa ne pomislijo na to, da bi si skrajšali muke. Nekaterim se pa zdravstvene tegobe pojavijo ...prikaži več v pozni starosti, pa bi sedaj kar končali bivanje na planetu. Razumljivo je, da bo prihajalo do zlorab, soba na mesec v domu za starostnike je cca. 1600€, pa se bodo sorodniki hitro zmenili, da je to absolutno preveč. Pa še zavarovalnina bo ob smrti kar visoka.

• vzev 18:18 04.marec 2024.

Lahko že pri 30 letih, napišeš kdaj želiš da te evtanazirajo, pa ne more priti no nobenih zlorab. Isti trenutek grem to podpisati.

uros8 19:04 04.marec 2024.

Če si že zdaj prepričan, da ti bo jesen življenja v preveliko breme, boš imel priliko, da to storiš, če evtanazijo uzakonijo. Ali pa te bodo pospravili že pred dnevom, ki si ga boš sam določil.

• sam1 14:16 04.marec 2024.

Najprej "poskusno" evtanazirati nekaj predlagateljev tega zakona,pa ,če se bo stvar pokazala kot dobra,razmisliti o njegovi potrditvi.....

• h4ck3r 14:19 04.marec 2024.

Najbolje kar vse, ki bodo glasovali za...

• popokatopetl 14:54 04.marec 2024.

Sam1, to ni smešno.

• Ender3 15:04 04.marec 2024.

Jaz bom prvi ZA, da ne bom morda zaradi nasprotnikov trpel in umiral na obroke na očeh svojih bližnjih. Saj dokler se te ne tiče te tudi boleti in trpeti ni treba. Tisti, ki ste bolj pietetni in empatični pa ...prikaži veča čakajte na svojega odrešenika. Bog vam je življenje dal vprašanje pa, če ga bo tudi vzel, ko bo situacije brezizhodna..

• lojs 14:58 04.marec 2024.

bi me bilo sram, da se prikažem v oddaji s tem grivarjem, kdor dela svoje, naj bo tiho ... kar se pa tiče tega brincla, pa itak pomanjkanje pozornosti in lastno prepirčanje KAKO DELUJE ... lepo ja, ampak , ne ...prikaži več vem kaj maš ti brencelj od tega ... aja volunter, idejo in znanje naj bodo zastonj, vse kar znam zastonj, v prvem marketu pa vse plačam , kdo je zdej budalo

• leonardo 07:07 05.marec 2024.

Ne vem, zakaj me je moderator zbrisal ampak še enkrat povem, da bi se ti moral pokloniti in sneti kapo pred tema dvema zdravnikoma ker sta po človečnosti in ljubezni do bolnika daleč pred Fidesovimi pokvarjenci.

• lojs 08:10 05.marec 2024.

poslednja mohikanca

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.