Slovenija
41 ogledov

Zakaj begunci nočejo na odvzem prstnih odtisov?

Komentarjev 104
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 10:27 05.september 2015.

Dragi žurnalovci, zgleda, da vam je nekdo sprogramiral avtomatsko deljenje minusov.

• 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 07:53 05.september 2015.

Ti ljudje nimajo nobene kulture. Ne moreš kar tako priti drugam in nekaj zahtevat. Če si gost, sprejmeš kar dobiš. Veliki problemi so pred nami.

• inovak 12:42 05.september 2015.

A vi jih pa imate, lepo vas prosim, otroci. Dovolj sem stara in delam z njimi, kaj ne bi vedela. Navadni razpihovalci sovraštva in strahu ste, nič drugega.

• KOJAK 09:08 05.september 2015.

A ti veš zakaj si se rodil? Glede na tvoj zapisa domnevam, da si bralec Slovenskih novic in poslušalec vaških čenč.... da prihajajo posiljevalci, rezalci glav, morilci. Nekater so preoblečeni v ženske, drugi v male otročke... BUAHAHHA

• 35affbb0ac5d7a7c598cd9cd2a388735b099c274 10:20 05.september 2015.

Zanimiva je dvoličnost nekaterih političnih skupin in njihovih pripadnikov, tudi nekaterih komentatorjev tule. So za multikulti družbo, a hkrati ne prenesejo drugače mislečih, so za doseljevanje emigrantov in beguncev, hkrati pa ne storijo nič konkretnega, so proti samostojni Sloveniji, hkrati ...prikaži več pa zasedajo najboljša in najbolj plačana delovna mesta. Pri tem pa ne storijo nič za skupnost, grebejo se za svoje privilegije, ostalim pa solijo pamet in jih zmerjajo z zaplankanci.

• edstark 10:32 05.september 2015.

Tako je! Saj razumem nekatere da imajo v krvi na vsak način pomagati, kar naj tudi počnejo, ampak zakon je in naj bo ZA VSE! Vse ki vstopijo v EU je potrebno najprej evidentirati potem pa naj vstopijo v šengen! ...prikaži več Trenutno je na poti v Avstrijo preko Madžarkse cca.10.000 migrantov med njimi tudi nekaj beguncev, ki dobesedno izsiljujejo! Naj se registrirajo potem pa bi šli lahko naprej proti nemčiji!? Zakaj niso želeli biti registrirani in dati prstnih odtisov? Kaj imajo za skrivati, kaj je tukaj problem?

• edstark 10:40 05.september 2015.

@lisjak: verjetno bo najbolje nehati komentirati, naj se sami ustrelijo v nogo in bodo potem jokcali kako jih nihče ni zaščitil. Čas bo pokazal svoje, glede na dogajanje na Madžarskem bo prebivalcev EU kmalu popustili živci in bodo pokazali kje ...prikaži več so meje in da se morajo novi prišleki prilagoditi nam in ne obratno.

• inovak 10:41 05.september 2015.

Tipično za neonacije. Če se kdo ne strinja z njimi je avtomat, gej in vse ostalo. Sem vam rekla, da so navalili iz tistih desničarskih ekstremističnih skupin.

• edstark 10:43 05.september 2015.

@kojak: kako zelo si želim da bi bil vse skupaj samo vic...nekateri so tako distancirani od resničnega sveta, da je prav neverjetno...Vprašajte starešine, svoje prastarše kaj si mislijo o vsem. TIste ki so živeli med ali takoj po 2.svetovni vojni...moja ...prikaži več 98 babica še vedno pravi da bi moral Dolfi malce dlje zdržati.

• MCristo 10:49 05.september 2015.

Ja, inovak, prav ste imeli. To so oni, značilna retorika, izdali so se.

• Marine Nicolson 10:49 05.september 2015.

Mislim da ta slika pove vse http://on.fb.me/1LaEPjl

• MCristo 11:06 05.september 2015.

Očitno imajo probleme s svojo spolno usmerjenosto, saj pri vsaki novici vlačijo ven geje. Sem pogledal tudi tiste njihove strani in res nekaj bluzijo o degeneraciji zahoda. Hahaha, resnično so zelo posebni.

• inovak 11:12 05.september 2015.

Mislite, da bo Policija kaj naredila, če jih kar zdajle prijavim?

• modrec 11:15 05.september 2015.

To sta dva ki sta si naredila več uporabniških računov, domnevam. +5 vsak verjetno :) Pa vsak ki se ne strinja znjima je neonacist, tudi tisti ki podpirajo Izrael in ne Palestine :)

• MCristo 11:17 05.september 2015.

Iz skupine na Facebooku Slovenija zavaruj meje in Radikalna ljubljana ter Teritorialna obramba 2015 so ekstermisti. Ljudje so rekli, da pišete tukaj in jih strašite že od konca avgusta. Poiščite si delo, mulci.

• modrec 11:42 05.september 2015.

Moti me da mi pripisuješ in vsiljuješ nekaj kar nisem in kar dejansko preziram. Tudi nisem član nobene skupine na FB. Sem proti idiotom s svastiko in ekstremistom na levi. Če pa kdo prilima kak link prispevka iz CNN ali ...prikaži več kake druge tv hiše pa še ne pomeni da je ekstremist ali idiot ki okoli opičari s svastiko.

• MCristo 11:47 05.september 2015.

Saj vi opičarite nekaj z degeneracijo zahoda in nekaj vzklikate 'White Slovan Power'. Malo si poglej komentarje tvojega kolega od včeraj.

• MCristo 12:00 05.september 2015.

Ti pa si zagotovo neonacist. In smo te dobili.

• Presvetli 12:03 05.september 2015.

Kristo ti pa si kreten,vsak ,ki je proti beguncem je neonaci.Ko bo sranje z begunci pa boš poniknil kot naš Korel

• MihaMB 10:22 06.september 2015.

Očitno na Zurnal24 več ni mogoče oddati komentarja, katerega vsebina se vsaj malo nanaša na nestrinjanje s prihodom tolikšnega števila beguncev na območje EU...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.