Predstava za buteljne...kao "glej,kak žrebec je Golob,k ima takšno babo...
No pa poglejmo kakšna je?
Kot prvo,kdo gre v banjo v kopalkak?
Drugo,kdo se v banji slika?
Tretje-izgleda kot "konj"...pa ne razumeti,da konje žalim.
Keš pič..,Golob pa butelj...je politično mrtev,samo,da sam tega še ne ve.
Topli Belgiski politik na obisku pri nas in Golob sta dejala koliko imata skupnih vrednot. Kaj si misli predsednica DZ Urška in zdaj še Tina, ki lobira z fračo ?
a zdej razumete, zakaj zamuja v parlament? med službenim časom, hodi slikat tole bejbo v koplanico ... sej vam verjamemo novinarjem, da je nor (nanjo), ampak naj si izbere kakšen drug termin, ne pa da se zaradi njegovih zamud skrega pol parlamenta
tak članek lahko ustvari samo neka AHF, z iq -50....glupače čefurske...
Soljatar, daj za primerjavo vzemi Noro24tv. Tam očitno ni čefurjev so samo, resnicoljubni idioti.
Počepka
Predstava za buteljne...kao "glej,kak žrebec je Golob,k ima takšno babo... No pa poglejmo kakšna je? Kot prvo,kdo gre v banjo v kopalkak? Drugo,kdo se v banji slika? Tretje-izgleda kot "konj"...pa ne razumeti,da konje žalim. Keš pič..,Golob pa butelj...je politično mrtev,samo,da sam tega še ne ve.
Golob sem mislu😁
Topli Belgiski politik na obisku pri nas in Golob sta dejala koliko imata skupnih vrednot. Kaj si misli predsednica DZ Urška in zdaj še Tina, ki lobira z fračo ?
a zdej razumete, zakaj zamuja v parlament? med službenim časom, hodi slikat tole bejbo v koplanico ... sej vam verjamemo novinarjem, da je nor (nanjo), ampak naj si izbere kakšen drug termin, ne pa da se zaradi njegovih zamud skrega pol parlamenta
lojs , Ivek pa v DZ ne zamuja temveč izostaja. Morda ve, da kot obsojenec tja sploh ne sodi.
Me veseli da je g. Golob dedec in jaz bi tud z njo bil raje v kopalnici kot v pisarni...
Mislim, da je ženska v istospolni zvezi.