Locitev je ze zdavnaj zakljucena. Tanova pa ni gabrova, se manj pa rjavolaska,rdecelaska,crnolaska…naprej pa sami postudirite kera bi bla prava…aja se to: ce bi bla javno skupi bi enemu od njiju takoj prenehala politicna funkcija…in tle pride gabrova kot resitlca… ...prikaži več ki za malo medijske pozornosti nardi vse.
glede na vso vsebino človek ne morem drugač reagirat, kot sarkastično in zajebantsko ... pa še to potem marsikomu razlagam ... hvala za info, čeprav sem slišal marsikaj, v bistvu me pa sploh nič ne zanima, ampak kot pravim tema… ...prikaži več je tračarska na nivoju gostilniške debate
Eni ste pa res naivni. Ti butl z idiotskim nickom, greva stavit, da tega imena že pred novim letom ne boš več uporabljal? Si predstavljaš, da bi si kdo dal nick sds-ovec ali pa šarićevec🤣? No vidiš, tak idiot ti… ...prikaži več izpadeš. Bog pomagaj, kdo pri zdravi pameti si da ime po politični stranki🤣😂
novinar daj si mal oglej to kar si nam ponudil..no daj pa da vidim če boš preživel. jest sem komaj .. od smeha. hvala za te posnetke. o kolk je pasal da sem se res pošteno nasmejal. in veste kje… ...prikaži več sem se nasmejal. tista tako vroča oseba se šopiri na plaži in gre mimo debelušček in niti ne trzne.. tolk o neki vroooooooči bejbi. ma konzerva piva je bolj zanimiva.. in tud bolj paše. p.s. za vse da se mal pogrejete evo vroče bejbe en link :https://www.youtube.com/watch?v=2kdD6cWNfXA
ta Golob je res en velik idiot in bedak z balkansko mentaliteto, da se s takimi zgonjenimi in cenenimi lajdrami okol kaže...debilček prve klase...velika sramota d aimamo takšen ogaben gnoj na vladi....
Se mi zdi, da se vam kretenastim novinarjem bolj sline cedijo...Golob pač kljuva pogačo, ki se mu nudi..
Ta pogača je bila že kar fajn poslinjena..hehe
Tolikokrat prežvečeno, da bo na koncu tudi proteza dobra.😏
Ja, in ?!.....Se znuca v 100 letih za lipov list..
torolino kaj nisi premlad, da bi o ženskah sodil ? Ti bo mama huda ...
Hehe , ender imam občutek da si okoli spolnosti bil dosti odvisen od mame...hmm
Fakis, sigurno kljuva, čeprav se mi zdi, da bolj nastavlja, v nobenem primeru pa to ni gabrova ali kaka druga dama.
Znucana ko kljuka na Karitasu.
Ali pa na Trstenjakovi dinastiji maloumja.
Kdaj boste dojel, da je ta veza zgolj farsa? Hahaha in vsi nasedate na to hahaha
a njegova žena nč ne ve za to ?
Locitev je ze zdavnaj zakljucena. Tanova pa ni gabrova, se manj pa rjavolaska,rdecelaska,crnolaska…naprej pa sami postudirite kera bi bla prava…aja se to: ce bi bla javno skupi bi enemu od njiju takoj prenehala politicna funkcija…in tle pride gabrova kot resitlca… ...prikaži več ki za malo medijske pozornosti nardi vse.
glede na vso vsebino človek ne morem drugač reagirat, kot sarkastično in zajebantsko ... pa še to potem marsikomu razlagam ... hvala za info, čeprav sem slišal marsikaj, v bistvu me pa sploh nič ne zanima, ampak kot pravim tema… ...prikaži več je tračarska na nivoju gostilniške debate
To dela reklamo za šampon? Če je to sexi, potem res ne vem. 🤔
Predstavlja se kot spolni objekt !
Če jo tako sam-a dojemaš !
Kaksen partner Golob, pa kej ste vi. To je samo predstava za javnost.
a je ta eder že vse obdelal? dons bodo spet nadure, aja nedelja je, pa še slabo vreme
Gaber ti sam "kuj" železo dokler je vroče😁. Ko enkrat ne bo več položaja, tut Gabra več ne bo.😁😁
položaj nima nič s tem,finance pa ja.
S položajem pridejo tut finance.
Na kaj takega se pa vohka samo še analni federi palijo..
Če je že plačal promotorko, bi si vsaj izbral normalno žensko in ne to metre so.
Kaj pa je normalna žanska ?. Večina tega še ne ve...Izdaj svojo skrivnost. !
Nikoli pa na pokaže svojega antipatičnega zdolgočasenege obraza
Podobno kot veliki Vodja, ki svojo kreaturo raje skriva na twitterju..
Golob, pamet v roke!!!
👍 i ja bih tata...😝
Eni ste pa res naivni. Ti butl z idiotskim nickom, greva stavit, da tega imena že pred novim letom ne boš več uporabljal? Si predstavljaš, da bi si kdo dal nick sds-ovec ali pa šarićevec🤣? No vidiš, tak idiot ti… ...prikaži več izpadeš. Bog pomagaj, kdo pri zdravi pameti si da ime po politični stranki🤣😂
Se vprašam kaj je bolje, vrabec v roki, ali golob na gabru?
Kaj pa jajček na jelki ?
Leon👍 al pa Jelka Godec na Iveku prištinskemu.
Matermila, potem bo že na strehi, ker goloba na gabrovi ne boš dočakal. Ne rečem, če bi bil gaber...
Tja, kamor je Plestenaj vtikal, jaz gotovo nebi. Kad sam nila mala, jedva sam pišala, a sad kur.u hvala, pišam, ko z bokala..
Imaš kaj več za pokazat kot velik gobec ?
Leon, saj vidiš, da še pisati ne zna.
Svobodneš 👍 Ivek premore samo pol ali popolnoma ne pismene. Sekta jim daje popust in miloščino.
Polit pi*ka!
Vroča je tudi voda ,če imaš bojler vžgan.
novinar daj si mal oglej to kar si nam ponudil..no daj pa da vidim če boš preživel. jest sem komaj .. od smeha. hvala za te posnetke. o kolk je pasal da sem se res pošteno nasmejal. in veste kje… ...prikaži več sem se nasmejal. tista tako vroča oseba se šopiri na plaži in gre mimo debelušček in niti ne trzne.. tolk o neki vroooooooči bejbi. ma konzerva piva je bolj zanimiva.. in tud bolj paše. p.s. za vse da se mal pogrejete evo vroče bejbe en link :https://www.youtube.com/watch?v=2kdD6cWNfXA
ta Golob je res en velik idiot in bedak z balkansko mentaliteto, da se s takimi zgonjenimi in cenenimi lajdrami okol kaže...debilček prve klase...velika sramota d aimamo takšen ogaben gnoj na vladi....
Soljatar v svojem stilu !!! Tvoj balkanski idiot pa ima celo prištinski doktorat, ker slovenskega ne premore..
Nor nanjo, če kdo vetjame, ja za kamuflažo, vsi vem kam ptič nogice moli.
Če ji ni bil kos J.P ji bo vsaj R.G. I.J.J pa itak ne sodi v ožji izbor.
Patetičen članek,bedne novinarke!!!