Ubogi novinar niti ne ve da je Slovenec narodnost, a državljanstvo slovensko. Državljanstvo si lahko pridobi vsak fuzbaler, ostali pa malo težje. Narodnost pa ti je dana ob rojstvu.
Če ti to meni, potem si res ubog. A s tem, ko nisem ksenofob in ne pozivam k pobijanju Slovencev, sem SLO izdajalec? Se ti sploh zavedaš, kakšen človek si?
Cigani so Cigani, tudi oni sami sebe tako imenujejo....rom je pa nekaj drugega - to je okvir - recimo za sliko. Takih romov ima pa vsak doma kar nekaj.
V kratkem bomo brali Slovenec Sirskega, Iraškega in ne vem še katerega porekla vlomili, kradli, napadli, posiljevali avtohtone Slovence.
To je že drugi tvoj komentar, kjer pozivaš k umoru. Žurnal, tole je zrelo za prijavo, saj je to, kar počne tale uporabnik dejansko kaznivo dejanje!
To je enako kot Jašar Jašari ( JJ ), Albanec s slovenskim državljanstvom
Zmago, saj se zavedaš, da si pozival k pobijanju Slovencev? Vejretno si eden tistih, ki se imajo za domoljube? Grozljivo!
kaj, ti nisi cigan?, ti si ROM slovenskega rodu, . ati ti je bil cigan
Pa dobro, kaj je tebi? Domov si jih pelji, Rome ali pa Cigane. Kakorkoli jih že imenuješ. Boš hitro videl, da ni nobene razlike..
pa od socialne vleče masne dnare ,ker ima 32 otrok
No, da mu ni blo treba hotela plačevat valjda, še ni dovolj "zaslužil"
Sevede je, sej tako tud piše v podnaslovu. To da naslove novic okrajšajo do nerazpoznavnosti tudi ni izum slovenskih novičarjev.
Oni drogeraš iz MB...?
tale koz***ebi dragec, bi tudi pod člankom o materi Tereziji nabijal z IJJ !ireverzibilno stanje duševne bolezni.
Popuši puši kurčič.
Pa glej... saj ni on kriv, da je umsko omejen. Mama ga je prezgodaj odstavila od seska, pa je potem sesal kozo.
Ubogi novinar niti ne ve da je Slovenec narodnost, a državljanstvo slovensko. Državljanstvo si lahko pridobi vsak fuzbaler, ostali pa malo težje. Narodnost pa ti je dana ob rojstvu.
Zato pa je SLO v 3 pm, ker imamo v vrstah take loje, kot si ti. SLO izdajalce.
Če ti to meni, potem si res ubog. A s tem, ko nisem ksenofob in ne pozivam k pobijanju Slovencev, sem SLO izdajalec? Se ti sploh zavedaš, kakšen človek si?
Hvala Nemški policiji za čiščenje Slovenskega begunskega gnoja !
Daj naslov , na njihimam poseben šarf !
Cigani so Cigani, tudi oni sami sebe tako imenujejo....rom je pa nekaj drugega - to je okvir - recimo za sliko. Takih romov ima pa vsak doma kar nekaj.
Mimogrede, praktično vsi mediji po svetu, ki povzemajo to novico, govorijo o beguncu... Toliko o kvaliteti obveščanja...