Seveda gospod Domorodec Asmas. A prosim, ne mi hoditi po Teznem. Tvoji starši niso od tukaj in po tebi lastni logiki tukaj in po celem Mariboru nimaš kaj za iskati. Sploh brez ustreznih dokumentov da nisi prišel na Štajersko le… ...prikaži več le iz ekonomskih razlogov.
Žal @Vojteh Višenhofer si funkcionalno NEPISMEN !! Nikjer ti nisem grozil, še manj pa pozival k pobijanju Slovencev. Malo si preštej minuse, pa sam potegni kakšen zaključek.Zdi se mi pa popolnoma nesprejemljivo da zagovarjaš kriminalce, pri tem pa ponižuješ… ...prikaži več Slovence in jih obkladaš z nestrpneži, ksenofobi,............
ah ne kje pa... vsi ki zakoljejo partnerko ali pa jo zadavijo so samo državljani, ne pa kleni slovenci. Klen slovenc je priden in se ga raje samo zapije... potem pa zgubi razum
manch... novinarji, kr vsi, ne razlikujejo med narodnostjo in državljanstvom... slovenec je oseba, katera oba starša sta slovenca, ostavili so ali neslovensci ali mešane narodnosti, državljan Slovenije je pa po državljanstvu... skratka, na svojo narodnost ne moreš vplivati, ker je… ...prikaži več odvisna od staršev (tako kot geni), na državljanstvo pa lahko (delno) vplivaš, saj ga lahko spreminjaš, ob pogoju, da se (nova) država s tem strinja...
ko si v SFRJ izpolnjeval razne obrazce si imel dve rubriki,državljanstvo: jugoslovanska;narodnost: slovenska
Seveda gospod Domorodec Asmas. A prosim, ne mi hoditi po Teznem. Tvoji starši niso od tukaj in po tebi lastni logiki tukaj in po celem Mariboru nimaš kaj za iskati. Sploh brez ustreznih dokumentov da nisi prišel na Štajersko le… ...prikaži več le iz ekonomskih razlogov.
Žal @Vojteh Višenhofer si funkcionalno NEPISMEN !! Nikjer ti nisem grozil, še manj pa pozival k pobijanju Slovencev. Malo si preštej minuse, pa sam potegni kakšen zaključek.Zdi se mi pa popolnoma nesprejemljivo da zagovarjaš kriminalce, pri tem pa ponižuješ… ...prikaži več Slovence in jih obkladaš z nestrpneži, ksenofobi,............
ksenofobičen gor ali dol...Gashi D. nikoli ne bo Slovenec, je pa lahko Slovenski državljan, to pa.
Slovenec, albanskega rodu..................in tako postanemo Slovenci kriminalci,morilci,teroristi.....znani po vsem svetu.
jah sej smo mu podelili državljanstvo.. :)
zakaj naj bi pa živel v centru za begunce če ima slovenski (EU) pasoš?
Zavajanje v naslovu. Slovenec?!
Torej je SLOVENSKI DRŽAVLJAN :)
Nismo mu ga podelili, plačal je dva piva oz. njegov fotr je, nakar je vse dedno :)
slovenec, gashi d. ??????????????????rezultat multikulti, in prav je tako.
Med kriminalci in morilci se najde tudi precej klenih slovenskih domoljubov.
Tvojega komentarja ne razumem. Kot da med domorodci ni kriminalcev. Se pa lepo sklada s tvojimi ksenofobičnimi prepričanji, to je pa res.
ah ne kje pa... vsi ki zakoljejo partnerko ali pa jo zadavijo so samo državljani, ne pa kleni slovenci. Klen slovenc je priden in se ga raje samo zapije... potem pa zgubi razum
Cigan, tak ko ti...!!!ne pa slovenec
Ta osebek je Slovenec ravno tako, kot so Slovenci dolenjski Cigani...haha
Kakšen Slovenec?? To je ALBANEC s SLOVENSKIM državljanstvom...
Zmago, ti torej pozivaš, da me ustrelijo, ker nisem lažnivi ksenofob, kot ti? Zaradi takšnih, kot si ti, nas je prave Slovence zelo sram!
krtmen1, to se pa strinjam, tale kriminalc je bil slovenski državljan, ne Slovenec.
manch... novinarji, kr vsi, ne razlikujejo med narodnostjo in državljanstvom... slovenec je oseba, katera oba starša sta slovenca, ostavili so ali neslovensci ali mešane narodnosti, državljan Slovenije je pa po državljanstvu... skratka, na svojo narodnost ne moreš vplivati, ker je… ...prikaži več odvisna od staršev (tako kot geni), na državljanstvo pa lahko (delno) vplivaš, saj ga lahko spreminjaš, ob pogoju, da se (nova) država s tem strinja...