@ Johan Spohan - Izogibam se žaljivkam, toda ti si izjema. Prekinjam debato, kajti s takimi telebani , kot si ti, ne želim komunicirati.Se opravičujem ostalim komentatorjem!
Nisem prebrala članka v Mladini in ga verjetno ne bom, razen če ga je napisal Nežmah, ker je za moje pojme eden redkih kredibilnih novinarjev v Mladini.
Me pa zanima kakšno imaš mnenje potem o domobrancih. Ker kadar vidim, da je nekdo zelo proti Kučanu, zelo za Janšo ... je to precej stereotipno. Seveda verjamem v izjeme, ma ...
Skratka, po tvoje je bolj verjetno, da je 8 ljudi s pravno fakulteto (en se je izločil) bolj kompetentnih kot kar 3 instance pravosodja? Mimogrede, vsi ti, so nekoč bili tudi del tega sistema.
Pa te ni strah, da če damo krampe v roke tovarišem, da bi ti namesto izgradnje nove Karavanške cevi že obstoječo cev zapolnili kot so njihovi ideološki somišljeniki in še živeči tovariši Barbara rov??
Klobasaček a si seksualno nepotešen. pa bi
A tisto rdečo od tvojega bivšega člana ZKS Janeza.
Kranjica ki jih imaš vse v joškah in rit.
@ Johan Spohan - Izogibam se žaljivkam, toda ti si izjema. Prekinjam debato, kajti s takimi telebani , kot si ti, ne želim komunicirati.Se opravičujem ostalim komentatorjem!
smrdljivc iz Murgel že cel dan jajca žre!
Nisem prebrala članka v Mladini in ga verjetno ne bom, razen če ga je napisal Nežmah, ker je za moje pojme eden redkih kredibilnih novinarjev v Mladini.
@mph - Ne pripisuj mi nečesa, kar ne mislim, lepo prosim. Mene ne moti, če ti je Kučan všeč, jaz imam o njem pač drugačno mnenje.
Ustavnim sodnikom ali tistim sodnikom, ki jim je US sodbe razveljavilo?
Smrdljivc ti je v hlačah, drugače pa smrad, ki usmraja četrt stoletja celo državo prihaja iz Grosuplja.
Zamisli si, da bereš Demokracijo ali Požarreport ali Lady ... in se posveti vsebini.
Me pa zanima kakšno imaš mnenje potem o domobrancih. Ker kadar vidim, da je nekdo zelo proti Kučanu, zelo za Janšo ... je to precej stereotipno. Seveda verjamem v izjeme, ma ...
Skratka, po tvoje je bolj verjetno, da je 8 ljudi s pravno fakulteto (en se je izločil) bolj kompetentnih kot kar 3 instance pravosodja? Mimogrede, vsi ti, so nekoč bili tudi del tega sistema.
Pa te ni strah, da če damo krampe v roke tovarišem, da bi ti namesto izgradnje nove Karavanške cevi že obstoječo cev zapolnili kot so njihovi ideološki somišljeniki in še živeči tovariši Barbara rov??
Pizda pa kje jest živim????????????
samo vi jokajte,bo Slovenija zopet postala lepa in čista .
Ni žalitev je le realno stanje tvojega duha.
Država Slovenija in njeni državljani še naprej ostajamo ujetniki Janeza Janše.
Živela OF z Janezom Janšo na čelu!! Smrt fašistom, svoboda Janezu Janši.!!
Napak mph, smrad prihaja iz kočevskih in drugih brezen, kam so tvoji pospravili smetano slovenske inteligence
Aja, nekaj sem pozabil. Zaposlitev rabim, kar mi je trenutno najvažneje, za vse drugo mi dol visi, me boli k...., se mi žvižga, ipd.