Kakor je bil v Yugi uspešen, se je po 1991 spremenil, z mnogimi drugimi, v pohlepneža, ki je zavozil vse. Ne bi nam drugi gradili II. tir, karavanški predor ... itd., če pohlepneži in pohlepnice pri SCT, Primorje, Vegrad ...… ...prikaži več ne bi uničili podjetja, ki so imela kadre, opremo, znanje .,,
V jugi ni imel šans, če bi hotel kaj dati v žep, bi hitro pristal na golem otoku. Po letu 91 pa si je že manil roke. Izgleda da je bil eden tistih, ki so najbolj bili za osamosvojitev.
ja , fešte take , da so se z treski obmetaval , v firmi pa kisik komora, da je človk pršu k seb ... bajno živlenje ... res mi ni jasnjo zakaj nam tolk nakladajo o tem, da bi bli… ...prikaži veči lahko druga švica, če so nekateri švico že zdavnaj prehitel ... v tem mafijskem raju so lahko samo lapovi uspešni ... pa sej ni važen kdo bo plačal, sposoben folk bo spizdu v tujino, tukaj bodo pa nabil cene in vsi angleži bodo občudoval lepoto slovenista na smetišču, to je država za butce
Tudi veliki lopovi in pohlepneži na koncu končajo kot navadni smrtniki. Jim je pa zagotovo težko zapustiti bogastvo, ki so si ga nagrabili in uspešno skrili pred državo.
Revež pa tako se je trudil skriti denar, sedaj pa ga niti nebo mogel porabiti. Kaj če bi se kdo z papežem dogovoril da bi vsaj kakšen milijon lahko poslal za njim?
Spomnim se 1990 sem bil v Ljubljani in govorili so da mu nekako osvežujejo celotno kri kot da kroži preko neke apararure.To je bilo kot samo za bogate.
Jaz pa se ob tem spomnim na mnogo podizvajalcev in delavcev, ki jih ni plačeval in so zaradi tega trpeli in životarili. Čudno, da o tem ni nikjer nobene besede.
Ker o njem ne morem napisati nič dobrega, se bom nadaljevanju odrekel!
Na 24 ur so po nekaj minutah objave zaprli oz. odstranili vse komentarje,ni treba ugibati zakaj
leon- Pošteno od tebe
Kakor je bil v Yugi uspešen, se je po 1991 spremenil, z mnogimi drugimi, v pohlepneža, ki je zavozil vse. Ne bi nam drugi gradili II. tir, karavanški predor ... itd., če pohlepneži in pohlepnice pri SCT, Primorje, Vegrad ...… ...prikaži več ne bi uničili podjetja, ki so imela kadre, opremo, znanje .,,
Za kaj dolgoveziš, z eno besedeo: Prpozno je šel..
V jugi ni imel šans, če bi hotel kaj dati v žep, bi hitro pristal na golem otoku. Po letu 91 pa si je že manil roke. Izgleda da je bil eden tistih, ki so najbolj bili za osamosvojitev.
ja , fešte take , da so se z treski obmetaval , v firmi pa kisik komora, da je človk pršu k seb ... bajno živlenje ... res mi ni jasnjo zakaj nam tolk nakladajo o tem, da bi bli… ...prikaži veči lahko druga švica, če so nekateri švico že zdavnaj prehitel ... v tem mafijskem raju so lahko samo lapovi uspešni ... pa sej ni važen kdo bo plačal, sposoben folk bo spizdu v tujino, tukaj bodo pa nabil cene in vsi angleži bodo občudoval lepoto slovenista na smetišču, to je država za butce
ne treski ampak zreski, z zreski so se obmetaval ,
zreski? So to mogoče zrezki?
Da ne omenim vsesplošni pretep med 4-5 direktorji na naročilnico, in damoliranje gostile Kovač v Tomačevem- takrat je še imela kegljišče..
zrezek ali šnicel, a je to slovenačko ... google translate pravi da je to steak ... z ostalimi jeziki se pa ne bom zajebaval z bedaki
Tudi veliki lopovi in pohlepneži na koncu končajo kot navadni smrtniki. Jim je pa zagotovo težko zapustiti bogastvo, ki so si ga nagrabili in uspešno skrili pred državo.
Točno ! Njim so zadnje sekunde najtežje, ker vedo, kaj vse nakradeno zapuščajo..
Škoda ko ga sploh omenjate ,čeprav je to bolj dobra novica kot slaba
Revež pa tako se je trudil skriti denar, sedaj pa ga niti nebo mogel porabiti. Kaj če bi se kdo z papežem dogovoril da bi vsaj kakšen milijon lahko poslal za njim?
Sedaj se smejejo dediči ha.ha
Dediči- nikoli in nikdar- Pravih nima- vse je pospravljeno po politični strani..
Ah, ni vreden komentarja.
Spomnim se 1990 sem bil v Ljubljani in govorili so da mu nekako osvežujejo celotno kri kot da kroži preko neke apararure.To je bilo kot samo za bogate.
Kdo pa se bo sedaj gugal na njegovem denarju.? R.I.P Ivan, bil si legenda svojega časa, večkrat obsojen, nikoli zaprt.
No, vidiš Janezek, da bog obstaja.
mogoče je pa janezek bog, kdo bi vedu
Smrt je transformacija. Kaj bo Zidar v naslednjem življenju???? Športnik???
najbrž zidar z malo začetnico in bo delal po 3 mesece brez plače ,tako kot so to takrat ,ko so delavci stavkali itd.
Za take ni reinkarnacije.Taki gredo v popolno uničenje na veke vekomaj,tako kot da nikoli ni obstajal,pa še vso gnojnico je prenesel na svoje potomce.
karma, ki se je ni zaslužu, drugi, bodo plačel še več
Prepozno, je že uničil vse kar je lahko.
PREPOZNO !! Edini-a ga bode malikovala Helenca, ker ji je nos popedenal..
Odšel je krepko prepozno.. Sedaj so Murgle na vrsti..
Da se nis zajebal, pa bo Šentilj pri Velenju mesto veselja?
Pa četudi ta Šentilj. Meni je važno tole.. pa Murgle
Ti si taprav, tut, če en vaš škripne ,samo, da je zraven še en iz Murgel! Če je to rešitev za Slovenijo sem za!!
@crus- priznam, omenil sem tisti tvoj Šentilj, če prav, kdo naj bi bil na njega vezan- od tam..Pri šahu rudi žrtvuješ figuro- da odneseš drugo..
skoda truge in pogreba zanjga, skoda centa in sekunde
Jaz pa se ob tem spomnim na mnogo podizvajalcev in delavcev, ki jih ni plačeval in so zaradi tega trpeli in životarili. Čudno, da o tem ni nikjer nobene besede.
Žalostna novica.Žalostna zato,ker ni škripno na Dobu.
Duša ga je zapustila, mesnata pošast bo pa segnila, s pred tem se je stegnila. 😡
Pustite ga naj v miru počiva ,raje se lotite živečih barabinov ,ki vsak dan ukradejo ali poneverijo milijone evrov .
JUPIIIII