Gospod predsednik Putin hvala za obisk! Videli smo soroševo propagandno tv 24kur poptv, ki Vam je popularnost naredila manjšo in izkoristila vsako priložnost tudi za mirni in svečani dogodek, da Vas napade. Gnilobe slovenske propagandne novinarske usrane ameriške podplačane.
Cerar pod razno ni desničar. Izbrale so ga sile kontinuitete in ozadja. Ne žali desnice. Mramor je pa profesionalec, za takšnega sem ga vedno imel. Samo, kaj ti pomaga, če daš npr. Schumacherja za volan starega klumpa s preplozanimi dihtungami....
Lahko se roksaš, kurvo avstrougarska
ne enega,dva
Jebali te Afganistanci v to slovensko -domobransko
Včasiih mam privide
In sedaj mislijo, da bodo rusi ustoličili sluzavega drugorazredika za UN?!???
magare, magare, magare....
Gospod predsednik Putin hvala za obisk! Videli smo soroševo propagandno tv 24kur poptv, ki Vam je popularnost naredila manjšo in izkoristila vsako priložnost tudi za mirni in svečani dogodek, da Vas napade. Gnilobe slovenske propagandne novinarske usrane ameriške podplačane.
če sedaj mislijo levičarji, da so rešili svoje probleme, jim sporočam samo tole;Bolje noge u lavoru, nego na Krimskome moru.
ti jebalo mater, sestro, teto,babico.....
Tudi to,le ti paše
Dobro je, da Putin ni gledal to "usrano desno" . opozicijo
Kje se je pa Kalimero kujal?
drugega jezika tako ali tako ne znaš!
Saj jaz tudi upam, ampak brezvezno Pahorjevo sprenevedanje ni bilo potrebno!
Cerar pod razno ni desničar. Izbrale so ga sile kontinuitete in ozadja. Ne žali desnice. Mramor je pa profesionalec, za takšnega sem ga vedno imel. Samo, kaj ti pomaga, če daš npr. Schumacherja za volan starega klumpa s preplozanimi dihtungami....
dragec uporabljaj papir, da ne boš imel usrane ;-))))
jakec ne zlivaj vode na svoj anti EU mlin, krivda je v naših blebetačih, ki so se ujeli v prisluhe. Drugače smo imeli zelo lepe možnosti.
Pokril se je s šuferico in je postal neviden!
Razumeš se v zgodovino,"ko Marica u kriv kurac"
Mislim, da kritiziramo lahko tudi na bolj kulturen način...hvala.