pa kva pahor lapa, nej ga kdo od ruskih varnostnikov kokne, kaj ma veze to kar naklada, to bosta rekla kasneje ČE bo cajt. ne pa da ga poslijuje s političnimi govori.
Predsednik Putin, je eden redkih evropskih politikov, ki se odkrito in učinkovito bori proti, islamizacije Evrope in genocidu nad belo raso, prav zaradi tega, ga spoštujem in po mojem, bi moral biti predsednik EU, da bi pokazal islamistom in zionistom, kaj jim gre!
In koliko nas bo to koštalo?
Hahahaha Kva je Tirk živčen ke ne more bit v prvi liniji, on bi zdej da se ga rusi podprejo da odide v ZDA pa jebiga ne bo šlo pomojem,
EVO tkole zgleda ko izgubiš Piranski zaliv :)
veliko - in to par let !! sam se glupi raje še ne sanja kolk!
Kdaj je pa on že bil kje točen?
sem glih hotiu vprašat : Če je že čist mokra!?
so mu priskrbeli velik slinček , da nou čist poslinjen.
Domobrancev, belogardistov, desnih, črnih in druge opozicije ni, BOGU HVALAM DA NE GLEDAMO ŠE TALE GNOJ
a si že polizu podplate Putinu?
TI PA JAJCA PLEŠKOTU
a jeseniške dđihadiste so pa preventivno poslal na enodnevni free izlet v KOPER LOL
pa kva pahor lapa, nej ga kdo od ruskih varnostnikov kokne, kaj ma veze to kar naklada, to bosta rekla kasneje ČE bo cajt. ne pa da ga poslijuje s političnimi govori.
So pa tisti, ki so na Kotnikovi vpili; Abkar Alah..In ravno proti takšnemu gnoju, se predsednik Putin, bori!
Ti bom dala džihadiste. Nehaj pljuvati po Jesenicah. Jasno!!!!
kwa se uglašeš ejga, sej ti nis đihadist, al si ?
Danes bo imel Afgane dva fetiša izpolnjena. Podplate Putinu potem pa še curake Afganistancem na Kotnikovi.
Na Jesenicah je tolk obrezanih,ki majo prekratke hlače in značilno brado,da ti še pojma nimaš?
Čefur te je naredo, gnida rdeča!!!!!!
Dragec...ejga...boš Putinu v celofan zavil en burek za na pot?
Predsednik Putin, je eden redkih evropskih politikov, ki se odkrito in učinkovito bori proti, islamizacije Evrope in genocidu nad belo raso, prav zaradi tega, ga spoštujem in po mojem, bi moral biti predsednik EU, da bi pokazal islamistom in zionistom, kaj jim gre!