Pri naši hiši je pes oziroma so psi že vse moje 67 letno življenje družinski člani in nikoli niso sosedje imeli z njimi probleme , pa tudi drugi ne . Sedaj naj grem pa delat izpit in predaval mi bo… ...prikaži več bo nek pametnjakovič , ki mimogrede povedano ne ve kaj dosti več kot jaz ali pa še celo manj. V glavnem to je samo nov način puljenja denarja državljanom. Ve se kaj pes sme in kaj ne in kakšne so dolžnosti lastnika in v tem pogledu naj se striktno izvaja zakonodaja , pa bo vse tako kot mora biti
Zopet nov predpis, ki bo določenim pri koritu prinesel bajne zaslužke. Totalno brez veze. Treba je samo neodgovorne lastnike dodatno in striktno sankcionirati.
Je to predlog vlada vladi?
Pri naši hiši je pes oziroma so psi že vse moje 67 letno življenje družinski člani in nikoli niso sosedje imeli z njimi probleme , pa tudi drugi ne . Sedaj naj grem pa delat izpit in predaval mi bo… ...prikaži več bo nek pametnjakovič , ki mimogrede povedano ne ve kaj dosti več kot jaz ali pa še celo manj. V glavnem to je samo nov način puljenja denarja državljanom. Ve se kaj pes sme in kaj ne in kakšne so dolžnosti lastnika in v tem pogledu naj se striktno izvaja zakonodaja , pa bo vse tako kot mora biti
Okomot, potem pa lahko samo uparjeni sklenejo partnersko skupnost, in če ga žgejo tudi zakonsko. Otroci so pa že tako pokriti na socialni zakonodaji.
Zopet nov predpis, ki bo določenim pri koritu prinesel bajne zaslužke. Totalno brez veze. Treba je samo neodgovorne lastnike dodatno in striktno sankcionirati.
Se pravi, da si proti izobraževanju in očitno misliš, da vsi znajo ravnati z in skrbeti pravilno za psa...
Velika večina lastnikov psov zna delati s svojimi psi in jih obvlada. Tisti, ki pa ne, pa tega ne bodo znali niti po izobraževanju.
Obvezno izpit in to za vse člane gospodinjstva. Izpit ponavljati na vsake dve leti.
10x všečkano !!!!!!
Pohvalno od komentatorjev, danes smo se ob tej temi večinsko poenotili ZA. Vsaj nekaj, kar se ni apriori spolitiziralo. Hvala vsem !
Pokvaril ti bom veselje. Žal ministrstvo predlog podpira izključno zato, ker vidijo priložnost za dodatno kasiranje.
Janša je kriv 🤣🤣🤣
P.S. Nisem se mogel zadržati...
Bobre predloge rad podprem in se ne oziram kaj drugi izražajo o drugih temah! Pa čeprav me tam žalijo.
pol pa kar naj majo oni pse ovce blesave lopovske