Nevem od kje ti sanjaš levičarstvo ampak back to the topic. Rajš zaupan enmu k me še ni nategnu k pa tistmu k me je že enkrat dvakrat trikrat ...tle so politiki k so nas nategnil že po 10krat in… ...prikaži več več. Normalno da raj tvegam z tistmu k me ni nategnu k pa s tistmu k pa me je. A teb se to ne zdi normalno al kaj? Ti rajš k istmu oslu k te je nategnu hodš nazaj da te še enkrat pa še enkrat?
Ko se je g. Kučan postaral, je najdu Jankoviča, zdej, k se ne ve kolk dolg bo janković še na političnem parketu, je hitr najdu Šoltesa in Cerarja. Paranoja, gledanje prek rame, strah v kosteh, ploskajoča ritka. Sej bo, dragi… ...prikaži več janez, sej bo.. PS: ''Posebej hvala za množico pristopov v stranko." - kaka LAŽ!
Kaj ti bo sočutje, ki ga ne premoreš v nobenem primeru. Gre za moje mnenje in ne pričakujem nič od takih kot si ti. Ljudje z tako dozo sovražnega naboja se mi smilijo.
Janši se je očitno do konca spipal.
bolje je biti otrok kot solatar,opankar in komunjara obenem
se pridružujem!
Domobranstvo je sodelovalo z nacisti TOLIKO KAJ POMENI DOMOBRAN!!!!!!!!!!!!lastni narod so izdajali in pobijali!!!!!!!!!!!!!!!!!
BTW, ali morda veš, koliko ljudi je do sedaj umrlo zaradi posledic kapitalizma? Verjetno ne.
JJ si je odškodnino že zdavnaj polačal z orožjem leta 91.
KDAJ GRE TOREJ IVAN JANŠA V ZAPOR SEDET, NO ?
tako je Mombly
Dobro vem,ampak jaz govorim o sistemu,tistemu kateri je pobil največ svojega naroda.
Bravo Vladek,če bi šli VSI DOMOV,bi bilo več kot pol LEPE SLOVENIJE PRAZNE.
Tudi z HUDIČEM BI SODELOVALI SLOVENSKI ( DOMOVINO BRANITELJEM ) PROTI KOMUNISTOM,IN NE SAMO S HITLERJEM.
tvoja izjava v stilu veliki krogci v male krogce
Si ti protestiral, ja... verjetno si se pomešal med množico in špijuniral za udbo
Vladek, si ti tisti nesrečnež, ki je babici pri porodu 3 x padel iz rok ??
Nevem od kje ti sanjaš levičarstvo ampak back to the topic. Rajš zaupan enmu k me še ni nategnu k pa tistmu k me je že enkrat dvakrat trikrat ...tle so politiki k so nas nategnil že po 10krat in… ...prikaži več več. Normalno da raj tvegam z tistmu k me ni nategnu k pa s tistmu k pa me je. A teb se to ne zdi normalno al kaj? Ti rajš k istmu oslu k te je nategnu hodš nazaj da te še enkrat pa še enkrat?
A zdaj bo pa on stric iz ozadja?
Končno bomo lahko umaknili tega blesavega Janšo,zmagala je pravica
Ko se je g. Kučan postaral, je najdu Jankoviča, zdej, k se ne ve kolk dolg bo janković še na političnem parketu, je hitr najdu Šoltesa in Cerarja. Paranoja, gledanje prek rame, strah v kosteh, ploskajoča ritka. Sej bo, dragi… ...prikaži več janez, sej bo.. PS: ''Posebej hvala za množico pristopov v stranko." - kaka LAŽ!
Že od 1989ega bi moral bit. Zdej enkrat bi mel razgovor za pogojno, kjer bi mu kazen podaljšal do smrti. (:
Kaj ti bo sočutje, ki ga ne premoreš v nobenem primeru. Gre za moje mnenje in ne pričakujem nič od takih kot si ti. Ljudje z tako dozo sovražnega naboja se mi smilijo.