Edina napaka leta 1991 je bila, da takrat nismo pozaprli rdeče bande in jim sodili za zločine proti človeštvu. Upam, da bodo to napako popravili nemški preiskovalni organi in da bosta Gorenc in Zemljarič na stara leta končala v arestu.
Na evropskem sodišču oproščen? Ja pa dajte se vsaj malo pozanimat, o čem dejansko sodi evropsko sodišče. To sodišče še nikdar ni sodilo, ali je kdo kriv ali ne, je pa vedno odločalo, ali so bile v postopku storjene napake.
62 % je solatar dobil na volitvah.Slovenci lahko ves je sram.A bi rad bili spet hlapci opankarjima.Lahko nas samo Bog reši te golazni,pozabil sem pa tudi SNS nas lahko reši,pa in bo
Janša je imel še kako prav, ko je dejal leta 2011, 2 uri po zaprtju volišč - kmalu se vidimo na predčasnih volitvah !!! Pa ste se takkrat vsi smejali - glupi Slovenci !! zdaj imate predčasne volitve !!!
Kaj ti bo sočutje, ki ga ne premoreš v nobenem primeru. Gre za moje mnenje in ne pričakujem nič od takih kot si ti. Ljudje z tako dozo sovražnega naboja se mi smilijo.
Edina napaka leta 1991 je bila, da takrat nismo pozaprli rdeče bande in jim sodili za zločine proti človeštvu. Upam, da bodo to napako popravili nemški preiskovalni organi in da bosta Gorenc in Zemljarič na stara leta končala v arestu.
ja kako pa bi vladali brez ablastnika, saj si še ritke ne smejo obrisat brez njegovega dovoljenja. žalosten, morda pa bodo skupno vladali na dobu.
A ti voliš Janšo al SDS? Aja, sej to je eno te isto. Ni janše, ni SDSa. Kje boš pa ti na počitnicah? V Lepeni, najbrž.
Kleronacisti, ste utihnili?
žalitve so tvoja specialnost. Zdrava pamet in pravičnost umreta čisto na koncu.
Ena stranka en vodja. Nekam znano.
Končno so pred "bogom" enaki, žal mi je edino podjetnika!
AJA, MASLEŠA JE IZ BIŠEGA TOTALITARNEGA SISTEMA, ON BI JANŠO DAL NA GOLI OTOK, KER MU OGROŽA NJEGOVE PRIVILEGIJE V TEJ "DEMOKRATIČNI" DRŽAVI.
po moje bo plačal odškodnino milan, no bolj verjetno je da davkoplačevalci, sodniki pa na pir.
Na evropskem sodišču oproščen? Ja pa dajte se vsaj malo pozanimat, o čem dejansko sodi evropsko sodišče. To sodišče še nikdar ni sodilo, ali je kdo kriv ali ne, je pa vedno odločalo, ali so bile v postopku storjene napake.
kršenje človekovih pravic je tema evro sodišča.
Ko poslušam te SDS-ovce mi gre stvarno na bruhanje. Takšnega fanatizma verjetno ni niti v S.Koreji
upam da si dodobra pobruhan!
62 % je solatar dobil na volitvah.Slovenci lahko ves je sram.A bi rad bili spet hlapci opankarjima.Lahko nas samo Bog reši te golazni,pozabil sem pa tudi SNS nas lahko reši,pa in bo
vladek bo ostal za vedno vladek (nikoli vlado) z miselnostjo na ravni otroka.
Ja, skrajni čas da ga tam obsodijo za kršenje NAŠIH človekovih pravic.
Bavčar ga takrat nebi smel spustiti it zapora na Roški pa bi bilo mir :)
Jp, edina napaka leta '89, ko so Mrkega zaprli, je bila, da so ga nato spustil!!!
Janša je imel še kako prav, ko je dejal leta 2011, 2 uri po zaprtju volišč - kmalu se vidimo na predčasnih volitvah !!! Pa ste se takkrat vsi smejali - glupi Slovenci !! zdaj imate predčasne volitve !!!
Kaj ti bo sočutje, ki ga ne premoreš v nobenem primeru. Gre za moje mnenje in ne pričakujem nič od takih kot si ti. Ljudje z tako dozo sovražnega naboja se mi smilijo.