Imamo 3-4 % gospodarsko rast in oni bi to radi obrnili navzgor. povprecna placa je zrasla za 200€, minimlana na 715€. imamo bozicnice, do 1700€ regresa brez davka. upam, da jim rata dati v visjo prestavo, kot govorijo.
Jakeeec... tako pomirjen nisem bil že dolgo, kot danes. Ni noben moj, vem pa koga preziram na smrt in to so tvoje rdeče riti. Še to butec levičarski. Moj "minimalec" je zagarantiran za dostojno življenje. Zate pa bo to še vprašanje.
Sem samo copy-paste @križarje zapis in dodal ime avrtorja, Je ravno pasala, saj v teh alinejah sam dela ravno tisto kar je v prejšnjih očital drugim. Res levičarji znajo le krasti zasluge drugih, medtem ko jim podtikajo svoje svinjarije.
Imamo 3-4 % gospodarsko rast in oni bi to radi obrnili navzgor. povprecna placa je zrasla za 200€, minimlana na 715€. imamo bozicnice, do 1700€ regresa brez davka. upam, da jim rata dati v visjo prestavo, kot govorijo.
Nabijaš laži, kot tvoj komediant.
Komunajzarji, danes ste očitno vsi pre PC, in tolažite eden drugega. Ni zdravila za ta stres, razen štrika, kar vam ga priporočam.
mare, pomir se. sej zdej so tvoji gor. zakaj si jezen. skodi zdravju. spij snopcek, da bos lahko gledal kako tvoj minimalc ne gre nikamor.
Jakeeec... tako pomirjen nisem bil že dolgo, kot danes. Ni noben moj, vem pa koga preziram na smrt in to so tvoje rdeče riti. Še to butec levičarski. Moj "minimalec" je zagarantiran za dostojno življenje. Zate pa bo to še vprašanje.
Baba levičarska naj se spoka k levici, kamor spada.
In brigadir Krkovič bo končno postal general v pokoju .
Kučko naročil kocke
Kocke ste že vse vi zmetali, ni jih več!
levaki, zdej ga boste pa ornk najebal...
Mene pa zanima, koliko je bil Šarec pripravljen plačati SMC za akademika Janija Moederndorferja, ko je kupoval poslance te stranke?
Drkajte, drkajte reveži enoumni levičarski,... saj vam že prihaja....
Tebi pa ne, ker ga ne najdeš, si šel z njim vred komunajzarju v rit.
maresem@ tolk primitivizma,kot ga ti kažeš je kriva samo tvoja mati,ki te ni rajš splavila ali vrgla v kontejner,ko si se skotil!
maresem, ti nisi normalen, ampak za na studenec oz. v polje
mare, zdravja ti zelimo.
Križni, upam, da glede na tvoje pisanje crkneš v kontejnerju za smeti.
mare@verjetno bom res,ker plešasti,ki bo vodil vlado naslednje pol leta bo v tem času vse spravil v pizdo s tabo vred in tebi podobnimi križoljubci?
Nemorem verjet koliko cvilenja je danes. Zdaj bo zmanjkalo še robčkov.
Bravooooooooooooooooooooooo I.J.J....
A ti je pršlo??Še potegnt mu ga pejt s tvojo ženo in otroci vred,da bo orgazem popoln!
Krizar...nož...žica...za vse tvoje...
križar@ tolk primitivizma,kot ga ti kažeš je kriva samo tvoja mati,ki te ni rajš splavila ali vrgla v kontejner,ko si se skotil!
Sem samo copy-paste @križarje zapis in dodal ime avrtorja, Je ravno pasala, saj v teh alinejah sam dela ravno tisto kar je v prejšnjih očital drugim. Res levičarji znajo le krasti zasluge drugih, medtem ko jim podtikajo svoje svinjarije.
krizar, ene zgubimo, druge dobimo. pomiri se. sej ne bojo dolgo. je treba delat na vladi.