Slovenija
25 ogledov

Neuradno: Vizjak bo minister za delo

Komentarjev 37
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • tralala 12:03 02.februar 2012.

Kakšen moj? Ejej, tudi branje ne gre? To je pa res osiromašena pamet..

• Stolp 12:08 02.februar 2012.

tralala: Kdo je pa teb lobotomijo naredu? Slavko Ziherl? Itak, še en LDS-ovski fuš. sodeč po tvojih izjavah!

• marinic.nada 12:12 02.februar 2012.

Jaz pa sem mislil, da si spregledal? Določenih besed res ne razumem,. kaj si te jedel? Pasulj!!! Kak si ti pameten! Joj......

• Stolp 12:16 02.februar 2012.

Aja mogoče pa Forest Gump? :))))

• 1111 14:33 02.februar 2012.

zoki j...zakaj meni odgovarjaš v kvazi hrvaščini? ...sem čisti slovenec, če hočeš pa lahko govoriva, v italijanščini, francoščini ali angleščini...brez prevajalnika...kaj te muči...povedi sinko, kaj ti je tata naroču in kaj smeš?

• 1111 14:51 02.februar 2012.

a ti domobranček samo fižolčke tala v rit? ...revše kot si, ti želim dober tek!

• 1111 09:57 02.februar 2012.

tralala, ne se trudit...stolp ne more razumet, ker člani debilne stranke imajo zelo majhnega, pardon, nizek IQ...

• 1111 20:15 02.februar 2012.

...za razliko, ti sploh ne veš kdo te naredu...

• gec 21:11 02.februar 2012.

lej revež,prej boš odšel na zdravljenje prej bodo imeli normalni ljudje mir na forumih pred teboj...

• recesija 21:57 02.februar 2012.

Pri Zurnal24 je tako vse neuradno, menda, verjetno, domnevno ...De facto dejstev pa nikoli ne predstavite!

• marinic.nada 17:09 02.februar 2012.

Kaj ti ni mamam povedala, da te je revše in domobranček naredil?Vprašaj jo!!!!!

• tralala 17:37 02.februar 2012.

Ti si res bolan, bolčkan....Tebi lahko človek piše samo v 'primitivščini', drugega nisi sposoben razumet - po tvojem izrazoslovju sodeč ti manjka še 8. razred za dokončanje OŠ? Osmarčki, se opravičujem.

• gec 19:56 02.februar 2012.

1111 in tralala ne se preveč trudit okoli zokija j,ker je primitivec, ki je na svojem nivoju najboljši,zato nima smisla...škoda vajinega časa.že zdavnaj sem mu rekel da poišče pomoč,pa še kar vztraja pri svojih rumeno-bolnih izjavah...

• tralala 09:52 02.februar 2012.

Problem je v tem, da se mi ne da ogovarjati na imbecilne poste, kakršne imaš ponavadi ti. Ker intelektualno podhranjenemu osebku, kot si sam, ne pomaga, če kakšne stvari ne poveš večkrat, ti bom pač še enkrat napisal: imava podobno ...prikaži večo mnenje o Opankoviču (oz. kakorkoli ga že poimenuješ) in povsem različno mnenje o gologlavem fašistu/pučistu. Tako, da lahko kar oba šimfamo, to je voda na moj mlin. Voda na tvoj mlin/dnevna navodila pa prihajajo, fašist je že odprl Twitter. Če želiš, ti lahko te stvari napišem tudi v preprostejšem jeziku za nerazmišljujoče ljudi - na nivoju Družine ali Reporterja.

• marinic.nada 12:17 02.februar 2012.

Pardon, da sem rekel tvojemu Jankoviču ČEDO bolj mu pristaja komunajzer!!Ti in TVOJ Milošević, Mladić, Karadžić, Janković in mali iz Murgljama Milan.Vse kaj je na IĆ je ZANIČ!!!!

• 1111 14:07 02.februar 2012.

...dokler te mi plačujemo, lahko lajaš...sicer pa si na istem kot stolp...IQ, sobne temperature...genetika debilne stranke!!

• marinic.nada 20:02 02.februar 2012.

opa še en komunajzer!!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.