1111, nisem vedel, da si Slovenec, ker je vsaj nekaj komentarjev oz vsaj nekaj besed kvazi slovenščina. . Mogoče si pobrklal italjanščino ,hrvaščino... slovenščino. Sam se imaš za čistega Slovenca to je lepo, da si pa komunajzer mora pa hudo… ...prikaži večo bolet ha...Lahko mi pišeš v pravi angleščini ali nemščini. Pa še nekaj,. Kdaj boš odprl mejo na Črnem kalu, da bomo jo mi na Trojanah!!!!!!
Kaj je komunajzarčki, a? Spet foušija! Še žalujete za svojim proslulim idolom Opankovićem? Sej bo sej bo... Mal si zapojte 'tralala' pa bo? Razen če je problem v tralala pameti.
Malo je zamašen, ni kej. Pa sej ni sam kriv za to. Meni je samo porazno, da gologlavc & co. izkoriščajo take ljudi, ki se jih lahko vodi, polni prazne glave z neumnostmi (komunajzerji, udbaši, mali palčki iz Murgelj, zarote)… ...prikaži več) in najnizkotnejšem podpihovanjem.
1111, nisem vedel, da si Slovenec, ker je vsaj nekaj komentarjev oz vsaj nekaj besed kvazi slovenščina. . Mogoče si pobrklal italjanščino ,hrvaščino... slovenščino. Sam se imaš za čistega Slovenca to je lepo, da si pa komunajzer mora pa hudo… ...prikaži večo bolet ha...Lahko mi pišeš v pravi angleščini ali nemščini. Pa še nekaj,. Kdaj boš odprl mejo na Črnem kalu, da bomo jo mi na Trojanah!!!!!!
hahahaha, 'usklajevanje' :) Koga farbate? Vsi vem, da se z gologlavcem ne da nič usklajevati.
zakaj imam občutek, da nikogar več ne zanima, kaj se ima danes zlagati in zgoljufati fašist janša in preVirant..NE janšizmu!
folk je obupal, postali so apatični.
Kaj je komunajzarčki, a? Spet foušija! Še žalujete za svojim proslulim idolom Opankovićem? Sej bo sej bo... Mal si zapojte 'tralala' pa bo? Razen če je problem v tralala pameti.
Trala,imam biznis za tebe!!!
Malo je zamašen, ni kej. Pa sej ni sam kriv za to. Meni je samo porazno, da gologlavc & co. izkoriščajo take ljudi, ki se jih lahko vodi, polni prazne glave z neumnostmi (komunajzerji, udbaši, mali palčki iz Murgelj, zarote)… ...prikaži več) in najnizkotnejšem podpihovanjem.
Ok, ok ne grem se več ker kot se mi je kar zdelo, je res problem tralala pamet. :))))
Ja. Se strinjam. Pri meni je problem pamet, pri tebi pa praznina. Dokazuješ z vsako izrečeno/napisano besedo. Mir s teboj!
Pa kdo sploh o tebi govori(že v osnovnem postu 09:39)? Kaj misliš, da si tako pomemben? Če si se pa v njem našel je pa tvoj problem ;)
Še en tvoj brilijanten prispevek! Teeeci, Forrest Gump!
Četiri pouta 1111, ma nemoj?!
Tralal, delat se spravi!!!!
tralal oz .E.T.Domov..... Beograd.... domov!!!!!
Še en 'bister' biser.
Zoki j, spremljaj twitter, bodo vsak čas navodila tvojega fašota.
Jaz sem prav tako vesel , da si spregledal!!!!!!
Da. Četiri puta 1 ima čist prav. Če voliš SDS, potem ti razmišljanje ni vsakdanji opravek in zna funkcija permanentno zakrnet.
Sam toliko, permanentno pomeni 'za stalno'. Se bojim, da ne boš razumel besede.
Fašta je bolje kot tvoj ČEDO jankovič!!!!!