IQ vsakega psa je vsekakor večji kakor je vaš iz vseh vaši pisanj sem enostavno prebral da ste po vsej verjetnosti oseba ,ki pojma nima o psih ali povedati pa zna veliko,kot da je pojedel vso pamet tega sveta
Gospod ZIC vi lahko govorite primitivno ko bi vam ali vašemu otrok rešil pes življenje bi skupaj iz istega krožnika jedli.Vi sami ste primitivni z taki izjavami.
@Ireth Aredhel Ar-FeinielEna micena razlika pa je dejstvo, da so krave, pujsi in kure že stoletja na jedilniku, mačke in psi pa ta isti čas pod mizo, na kavču v naročju ...! No vsaj v 80% sveta!
No, ta mama je malček psihič vendar vseeno se strinjam, da psi v jedilnico ne sodijo. Bilo kateri drugi prostor v šoli se mi nebi zdel sporen...
Tam zgoraj tudi ni policajev da bi to izkoriščali, ni nobenega ki bi lahko pomagal žrtvi in to se lepo izkorišča!
BRAVO ANČKA! Komentar na mestu!
Saj otroci ne jedo s tal?
IQ vsakega psa je vsekakor večji kakor je vaš iz vseh vaši pisanj sem enostavno prebral da ste po vsej verjetnosti oseba ,ki pojma nima o psih ali povedati pa zna veliko,kot da je pojedel vso pamet tega sveta
Če imaš doma psa, kot ga imamo mi, veš da dlake ne pritsanejo samo na tleh.
Gospod ZIC vi lahko govorite primitivno ko bi vam ali vašemu otrok rešil pes življenje bi skupaj iz istega krožnika jedli.Vi sami ste primitivni z taki izjavami.
Gospod bog ne daj , da bi kdaj potrebovali reševalnega psa za vašega otroka,potem, pa bi me zanimalo kolko bi bil kdo bolan.
Mogoče doma tako jejo, pa so se ustrašli...
Ta gospa, ki se huduje nad tem, je kot otrok bila prikrajšana hišnih ljubljenčkov, sedaj pa izliva svoj gnev.
Pes pa res ne sodi v jedilnico. No ja, če je pripravljen na žaru ali v golažu potem je lahko za kosilo.
Takoj bi ti vzel psa sadist misliš da si višja vrsta ne vsaka kura ima več pameti kot ti.
odgovor je za JGM
In z njim ti
Draga mamica, mene je pa skor kap, ko sm vaše pismo prebrala!
Se poplnoma strinjam! Odvzela bi mu psa brez pogovarjanja.
A si ti ljudožerec?
@Sunshine19, pa bi vam teknil pasji golaž v tej jedilnici?
@Ireth Aredhel Ar-FeinielEna micena razlika pa je dejstvo, da so krave, pujsi in kure že stoletja na jedilniku, mačke in psi pa ta isti čas pod mizo, na kavču v naročju ...! No vsaj v 80% sveta!
V "nerazvitih zahodnoevropskih državah" greš lahko s psom tudi v nakupovalni center, pri nas pa...